Showbiz 19 Mai 2022 10:40 de Diana Oprișan
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc sunt în culmea fericirii, după ce fiul lor a venit pe lume. Ce nume au ales pentru cel mic!

Cum se va numi fiul lui Reghecampf

Ziua de 19 mai este una specială atât pentru Laurențiu Reghecampf, cât și pentru frumoasa lui parteneră de viață. În dimineața acestei zile, Corina Caciuc l-a adus pe lume pe băiețelul lor pe care ambii l-au așteptat cu sufletul la gură și cu brațele deschise. Antrenorul este extrem de fericit pentru simplu fapt că a devenit tată pentru a treia oară, în ciuda tuturor discuțiilor pe care le-a avut cu fosta lui parteneră de viață cu care se află încă în proces de divorț, după aproximat 15 ani de căsnicie. În tot acest timp, pentru mulți ei au fost exemplul familiei perfecte, unite și în care între membrii nu există neînțelegeri, dar numai ei știau ce se petrecea, de fapt, în interiorul casei lor.

Având în vedere că au ajuns să divorțeze, situația nu a fost tocmai una roz. Ei bine, toate aceste evenimente nefericite nu mai au nicio importanță pentru cunoscutul antrenor, care este în culmea fericirii, după ce fiul lui și al Corinei Caciuc a venit pe lumea. Anunțul legat de faptul că a devenit tată pentru a treia oară a fost făcut chiar de el pe contul lui de Instagram unde, de asemenea, a dezvăluit și numele pe care el și iubita lui l-au ales pentru fiul lor. Antrenorul Universității Craiova a mărturisit că acesta se va numi Liam, nume de origine irlandeză care are semnificaţia de protector neînfricat.


“Astăzi dimineață a venit pe lume Liam, frățiorul vostru ! Va iubește tata”, a scris Laurențiu Reghecampf, pe Instagram.

Citeste si:
Fiu lui Romică Țociu, mesaj emoționant după ce au câștigat a doua...
Fiu lui Romică Țociu, mesaj...

Înainte ca micuțul să vină pe lume, Regheampf a dat o serie de declarații și a transmis că are mari emoții pentru ceea va urma, mai ales că partenera lui de viață a luat decizia de a naște natural. Din fericire pentru cei doi părinți, lucrurile au mers bine, iar Liam a venit pe lume perfect sănătos. Urmăritorii antrenorului de pe Instagram au făcut deja cunoștință cu cel mic, deoarece a postat deja o imagine cu el încă de la primele ore ale dimineții, vizibil recunoscător pentru tot ceea ce i se întâmplă.


“Ieri (17 mai, n.red.) sau astăzi ar fi fost termenul, dar va naște natural, așa că nu putem spune, cu exactitate, când va fi momentul în care se va naște copilul. Așteptăm să se întâmple.Normal că am emoții, îmi doresc să fie totul bine, totul e pregătit pentru venirea băiețelului. Îmi doresc să fie sănătos, să fie o naștere ușoară, să fie amândoi bine”, a declarat Laurențiu Reghecampf, pentru fanatik.ro.

Citeste si:
Reghecampf îi dă replică Anamariei Prodan: „Trăiește în continuare...
Reghecampf îi dă replică...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Mai 2022 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.