Showbiz 18 Mai 2022 14:05 de Diana Oprișan
WRS a oferit primele declarații despre Eurovision 2022, la scurt timp după ce a ajuns în țară.

WRS nu a fost încântat de piesa Ucrainei

WRS a fost reprezentantul României la Eurovision de anul acesta și toată țara avea încredere că se va clasa printre primele trei locuri având în vedere reacția pe care a avut-o publicul atât în finală, cât și înainte. Mai mult de atât, melodia interpretată de artist a avut și are încă un real succes și pe rețelele sociale, astfel că nimeni nu se aștepta ca rezultatele sale să fie atât de slabe.

Buzoianul s-a resemnat deja că marea finală nu a fost corectă, iar la scurt timp după revenirea sa în țară, a mers la un post de radio unde a vorbit despre întreaga experiență și unde a recunoscut că melodia câștigătoare și anume cea a Ucrainei nu este tocmai pe placul său, în clipa în care a fost întrebat dacă a fost mai bună decât a noastră. La fel ca alte mii de persoane, crede că locul României era, de fapt, unul mult mai bun în clasament, doar că au existat niște înțelegeri din cauza cărora el și echipa lui s-au clasat pe locul 18.

„E o piesă foarte interesantă. Piesa Ucrainei nu e pe gustul meu. E o piesă etnică, hip-hop etnică… Dar nu înțeleg ce spune. Băieții sunt foarte nice. Am vorbit puțin cu ei, dar, mna”, a povestit WRS, la Kiss FM.

Anul acesta, EBU a susținut că există suspiciuni în ceea ce privește voturile acordate de șase dintre țările participante printre care se afla și România, iar declarațiile lui WRS ar putea stârni și ele noi discuții în mediul online, mai ales după afirmațiile făcute de mari câștigătorii de anul acesta și anume membrii trupei Kalush Orchestra.

Reprezentantul României la Eurovision 2022 a mai afirmat că este de părere că nu s-a pariat atât de mult pe România, din cauza faptului că ea nu s-a mai calificat în marea finală de ani buni și într-o oarecare măsură, oamenii credeau că se va repeta istoria și de data aceasta, dar nu a fost deloc așa. WRS a surprins pe toată lumea și mulți au mai avut o speranță că trofeul va fi al nostru.

Citeste si:
Culiță Sterp a scăpat de controlul judiciar. Artistul poate susține...
Culiță Sterp a scăpat de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Mai 2022 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.