Showbiz 17 Mai 2022 12:35 de Diana Oprișan
Spike a dus o luptă grea cu depresia și a vorbit despre cea mai neagră perioadă din viața sa , la scurt timp după ce a coborât de pe scena de la SoundClash.

Spike, despre cea mai grea perioadă din viața sa

Spike este unul dintre cei mai înfrăgiți artiști de la noi din țară. Nu este concert pe care să îl aibă și unde să nu impresioneze publicul din fața sa. Nici de data aceasta, nu s-a lăsat mai prejos și a făcut un show de zile mari la SoundClash-ul de la Romexpo pe care l-a avut cu Irina Rimes pe care a și învins-o.

Momentul la care nimeni nu s-ar fi așteptat nimeni a fost cel în care pe scena albastră, pe care s-a aflat rapper-ul și echipa lui, a urcat nimeni altul decât Adrian Minune, care a cântat alături de artist piesa Chef de Chef, dar și refrenul piesei Așa sunt zilele mele, care a devenit un simbol pentru festivalurile din România, de când un DJ cunoscut a pus-o acum ceva timp la unul dintre cele mai cunoscute festivaluri de la noi. Proba la care a urcat pe scenă cunoscutul manelist a fost cea care i-a adus victoria împotriva Irinei Rimes care părea a fi câștigătoarea.

Deși pare mereu o persoană pozitivă, care nu a avut prea multe de îndurat de-a lungul vieții sale, nu este deloc așa. Foarte puțini sunt cei care au idee prin câte momente grele a fost nevoit să treacă îndrăgitul rapper, mai ales la început când nu avea atât de mare succes ca acum, motiv pentru care s-a și confruntat cu depresia care i-a dat mari bătăi. Spike a oferit un interviu, la scurt timp după ce a coborât de pe scenă, în cadrul căruia a mărturisit cum a reușit să treacă peste cea mai neagră perioadă din viața sa.

"Depresia pe care am avut-o a declanșat-o lipsa succesului de pe vremea aceea, vârsta care venea peste tine și faptul că te duceai în jos și multe întrebări pe care ți le pui la vârsta aia, ca În ce direcție o iau?. Nimic nu mergea, probleme de familie, au venit toate dintr-o dată și au făcut poc.De acolo, vezi, te ridici, te scuturi și mergi mai departe. Doar că durează un pic. Cam așa funcționează.

Citeste si:
Gabriela Cristea, despre sacrificiile pe care le face pentru...
Gabriela Cristea, despre...

Mă gândesc că atâta timp cât ești o persoană creativă și ești artist, tot timpul o să ai momente de anxietate și de întrebări, altfel nu ai fi artist, ai fi cu totul fericit că îți merge bine în altă direcție. Asta cred, eu, nu vreau să supăr pe nimeni.", a declarat Spike,, pentru WOWbiz.ro.

În mod clar, Spike iubește ceea ce face, dar are și anumite perioade în care simte nevoia să renunțe la muzică pentru o vreme și să se deconecteze de la tot. Face toate acestea, deoarece simte că în caz contrar s-a plafona și este ultimul lucru pe care și-l dorește.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Mai 2022 - 09 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.