Showbiz 17 Mai 2022 11:12 de Diana Oprișan
Oana Roman a recunoscut în ce țară nu ar mai merge în vacanță cu familia, din cauza experienței îngrozitoare de care a avut parte.

Oana Roman, mai sinceră ca oricând

Toate persoanele care o urmăresc pe Oana Roman pe rețelele sociale știu despre ea faptul că este o femeie care muncește din greu și care se implică în multe proiecte. Partenera de viață a lui Marius Elisei foarte rar găsește timp suficent să se bucure de o vacanță alături de familia ei. Ori de câte ori reușește să aibă câteva zile libere, fiica lui Petre Roman călătorește în cele mai frumoase locuri de la noi, dar și în alte țări în care fie nu a mai ajuns niciodată, fie revine pentru că a fost impresionată de locurile pe care le-a vizitat.

De regulă, Oana Roman postează pe Instagram tot ceea ce face în vacanțele sale, iar de cele mai multe ori are parte de momente unice pe care nu le va uita niciodată. Cu toate acestea, există o țară în care nu s-ar mai întoarce niciodată, pe motiv că în Londra a avut parte de cea mai urâtă vacanță din viața sa, mai ales că nu era un loc pe care să îl îndrăgească încă dinainte de a ajunge acolo. De asemenea, a ținut să precizeze că sunt și anumite orașe în care merge doar de nevoie.

„Am călătorit foarte mult în viața mea (...) Am avut și vancanțe cu peripeții îngrozitoare, sunt anumite locuri în care nu m-aș mai duce sau m-aș duce doar așa că trebuie, care nu-mi sunt la suflet, dar pe care le-am văzut. De exemplu, Anglia este o țară care mie nu-mi place absolut deloc și nu mă duc cu plăcere, am și niște amintiri îngrozitoare de acolo, am avut o vacanță oribilă la Londra, cea mai oribilă vacanță din viața mea a fost la Londra”, a mărturisit Oana Roman, la Star News.

Nu este totul roz în viața sa, mai ales de când femeia care i-a dat viață are probleme grave de sănătate și are nevoie de toată atenția și dragostea ei. În perioada aceasta, este destul de complicat pentru ea să plece din țară, deorece Miora Roman trebuie îngrijită, tot ea fiind și cea care scoate aproximativ 3000 de lei pe lună pentru ca mama ei să stea într-unul dintre cele mai bune centre din Capitală. Râmâne de văzut cum vor evolua lucrurile, dar cert este că vedeta speră să îi prelungească viața celei care îi datorează tot ceea este ea astăzi și pe care o iubește cu toată ființa sa.

Citeste si:
Cum te acomodezi după concediu: 5 trucuri ușor de aplicat
Cum te acomodezi după...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Mai 2022 - 09 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.