Showbiz 17 Mai 2022 09:53 de Diana Oprișan
Consiliul de nominalizare de la Survivor România a fost unul plin de surprize atât pentru cei rămași în concurs, cât și pentru cei din fața micilor ecrane.

Cine va fi eliminat de la Survivor România

Emisiunea Survivor România i-a pus din nou la încercare pe toți concurenții rămași în Republica Dominicană, în cea mai recentă ediție a show-ului. Vulturii și Tigrii au fost supuși unor probe destul de complicate, iar echipa din care fac parte Ionuț Popa și Alex Nedelcu a fost cea care a pierdut. Având în vedere faptul că victoria nu a fost de partea lor, aceștia au fost nevoiți să se nominalizeze între ei. În mod cert, unul dinte Tigrii va fi nevoit să își ia la revedere de la colegii lui și să renunțe la visul de a câștiga marele premiu în valoare de 100.000 de euro oferit de Pro TV.

În cadrul consiliului de seara trecută, votul colectiv al Tigrilor a mers către TJ Miles din mai multe motive, inclusiv pentru faptul că el nu pune niciodată echipa pe primul loc, el fiind singurul care contează. Nu este pentru prima dată când Tigrii încearcă să scape de el, dar de fiecare dată vloggerul s-a bucurat de foarte, foarte multe voturi pe care le-a primit din partea celor de acasă. TJ Miles le este recunoscător fanilor care își rup din timpul lor să îl urmărescă și să îl susțină și speră ca și de data aceasta să fie alături de el așa cum știu ei mai bine și să nu plece acasă, deși îi este și lui dor de cei dragi.

Ionuț Popa a executat proba în cel mai scurt timp, ceea ce a însemnat că el a fost cel protejat, dar și cel care a fost nevoit să nominalizeze un coleg la rândul lui. Spre surprinderea colegilor lor, dar și spre surprinderea advesarilor, fostul Războinic l-a propus pe Alex Nedelcu pentru eliminare, lucru care nu i-a convenit sub nicio formă celui care îi era prieten la un moment dat. El s-a simțit trădat de alegerea făcută de Popa și nu a ezitat să își exprime nemulțumirea. Fanii au reacționat și ei în secțiunea de comentarii.

„Iuda și Toma… Unul a trădat (nu și după părerea mea), celuilalt nu-i vine să creadă”, „Nedelcu, fii bărbat, ce naiba! Ești într-o competiție, nu la Noră pentru mama. Ce sentimente, ce vise, ce tot vrei…dacă pleci și sper să o faci, poate o iei și pe miorțăita de Ștefania cu tine. Drum bun!”, „Mă unde era Iisus.. …noroc că taie ăștia la montaj anumite pasaje, că altfel ‘Baraba’de Nedelcu era de mult la el pe uliță… Cum nu-i convine ceva se enervează de zici că e ‘buricul pământului’…de toți s-a luat fiindcă ăsta e caracterul lui de ‘băiat bun’…”, sunt o parte dintre comentariile fanilor.

Citeste si:
Cătălin și Romică Țociu, primele declarații după eliminarea de la...
Cătălin și Romică Țociu,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Mai 2022 - 09 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.