Showbiz 16 Mai 2022 11:33 de Diana Oprișan
Delia a vorbit, din nou, despre sarcină, doar că de această dată a făcut niște afirmații la care niciunul dintre admiratorii ei nu s-ar fi așteptat vreodată.

Delia, noi detalii despre sarcină

A deveni mamă nu a fost niciodată un scop pentru Delia. Vedeta a preferat să se bucure la maximun de viața sa, să călătorească în toate colțurile lumii, ci nu să aducă pe lume un copil, moment în care în mod clar nu ar mai avit timp pentru astfel de lucruri. Aproape că nu există interviu în care să nu primească întrebări legate de o posibilă sarcină și de fiecare dată spune aceleași lucruri, dar cu alte cuvinte, ceea ce nu s-a întâmplat și în cel mai recent interviu pe care frumoasa vedetă l-a acordat și unde, așa cum era de așteptat, despre acest subiect sensibil pentru multe dintre vedetele de vârsta sa.

Delia a fost mereu o vedetă diferită de cele de la noi din țară și tocmai de aceea are și foarte mulți fani care o apreciază tocmai pentru felul ei de a fi și pentru faptul că aduce mereu ceva nou în piesele sale. Miile de fani și-au imaginat-o mereu pe frumoasa cântăreață în postura de mamă, deși au fost mereu conștienți de faptul că ziua respectivă fie nu va veni prea curând, fie nu va veni deloc.

În cele mai multe dintre declarațiile sale, Delia a spus clar că nu vrea să rămână însărcinată, dar recent a mărturisit că ea și partenerul ei de viață, Răzvan Munteanu, se gândesc la varianta de a deveni părinți, fiind pentru prima dată în cei zece ani de căsnicie în care face asemenea afirmații.

"Deja am foarte multe variante de răspuns și toate sunt de nedifuzat. Hai să mergem cu o variantă drăguță, ne mai gândim și rămâne o portiță deschisă, în cazul în care vrem sau nu, dar ne mai gândim. Rămâne varianta: ne mai gândim!", a declarat Delia, pentru cancan.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Mai 2022 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.