Showbiz 13 Mai 2022 14:53 de Diana Oprișan
Delia a spus, în sfârșit, adevăratul motiv pentru care nu își invită niciodată prietenii acasă. Fanii au rămas muți de uimire în fața răspunsului oferit de artistă.

Ce urăște Delia la invitații ei

Delia nu ezită să își ia prin surprindere fanii, ori de câte ori are ocazia. Artista obișnuiește să fie altfel decât restul lumii, iar unii ar spune că zodia este cea care își pune amprenta. Acest lucru se poate remarca atât din muzica pe care blondina o face, dar și din stilul vestimentar pe care îl abordează de o bună bucată de timp și cu care admiratorii s-au obișnuit cu greu. Când credeau că au văzut totul, soția lui Răzvan Munteanu făcea ea ce făcea și reușea să atragă atenția asupra ei și a hainelor sale. Ei bine, nu doar din punct vestimentar are ceva de zis, iar recent a făcut o serie de mărturisiri la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Deși pare genul de femeie care s-ar putea împrieteni cu oricine și care, de asemenea, are extrem de mulți prieteni pe care îi place să îi aibă în preajma, nu este chiar așa. Delia a recunoscut că nu îi place deloc să fie vizitată în propria casă de către prietenii ei, deoarece sunt anumite lucruri pe care toți le fac și pe care ea le urăște din tot sufletul.

La un moment dat, ea a povestit și că urăște să gătească acasă, din cauza mizeriei pe care o lasă în urmă și pe care tot ea este nevoită să o curețe. Așadar, alege calea cea mai simplă și anume fie își comandă, fie mănâncă în oraș, iar în felul acesta scapă de o treabă în plus.

”Nu prea (cheamă oameni acasă). Pleacă greu, fac firimituri și scrumează prost, pe lângă scrumieră. Urăsc!”, a declarat Delia, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Mai 2022 - 04 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.