Showbiz 16 Mai 2022 08:27 de Diana Oprișan
Mihai Trăistariu a avut o reacție acidă, după ce a urmărit marea finală Eurovision 2022. Cântărețului nu i-a venit să creadă ce s-a întâmplat.

Mihai Trăistariu, prima reacție după finala Eurovision

Finala Eurovision a fost una care a revoltat mai multe țări din Europa, mai ales din s-a aflat că EBU a anulat voturile juriilor din nu mai puțin de șase țări. Printre aceste țări s-a aflat și țara noastră, care a fost criticată dur pentru faptul că nu ar fi acordat niciun punct Moldovei, ceea ce în realitate nu s-ar fi întâmplat. Mai mult de atât, European Broadcasting Union a emis un comunicat prin care anunţă că voturile juriilor din România şi alte cinci ţări au fost anulate, ceea ce a venit la pachet cu multe declarații dure legate de acest incident. În urma acestor voturi, cea care a câștigat marele premiu.

EBU a spus că s-au niște încercări suspecte de manipulare” a votului și tcocmai din cauza unor suspiciuni de fraudă, EBU a luat decizia anulării votului din aceste ţări. Mihai Trăistariu a fost extrem de revoltat și și-a exrprimat nemulțumirea. Artistul a fost foarte supărat pe faptul că deși Republica Moldova a cântat o piesă despre țara lor, dar și despre România și cu toare acestea a vrut să se creadă faptul țara noastră nu le-a cordat niciun punct, în condițiile în care își acordau mereu câte 12 puncte. Cel mai ciudat i s-a părut faptul că i s-a părut cel mai ciudat faptul că nu a intrat nimeni în direct de la TVR.

Mihai Trăistariu a spus că întregul sistem de votare i s-a părut foarte ciudat și nici nu i se pare corect faptul că Ucraina a fost cea care a câștigat și, de asemenea, este de acord ca EBU să fie dat în judecată pentru cele întâmplate într-o zi atât e importantă pentru Europa.

Mare măgărie au făcut! Hai să fim serioși! Moldova a cântat piesa Chișinău- București care vorbește despre frăția dintre Republica Moldova și România. Când vorbim de o frăție, țările respective, implicate în melodie, își dau puncte între ele. Nu mai vorbim că Moldova și România întotdeauna și-au dat 12-12. Și noi ne-am dat acum 0-0? Păi, nu ai cum așa ceva! Atunci EBU ce insinuează cu scandalul ăsta ? Că nu ar fi mers legătura pentru alea șase țări, zic ei. Eu chiar m-am uitat și am văzut că de la România nu era nici o crainică care să dicteze notele. Ei au zis că nu merge legătura și atunci spunem noi notele. Și s-a văzut! Acolo a fost dubios rău, cum să ne dăm între noi 0 puncte? Ca și cum ne-am fi certat!

Citeste si:
SAGA Festival - RECORD de bilete vândute și extinderea spațiului de...
SAGA Festival - RECORD de...

După ce s-a terminat concursul, ei au insinuat că ar fi fost probleme cu votarea și atunci computerul anulează un fel de votare, așa își face el calculele. Simularea respectivă a dat acele rezultate prin care noi am dat 12 puncte Ucrainei și Ucraina ne-a dat 0. Iar e dubios. Adică eu am în bloc trei familii de ucraineeni, sunt 500 000 de ucrainenii în România, și Zelenski s-a uitat la Eurovision! Păi, nu dădeau ăștia măcar din respect, când românii îi țin aici pe mâncare și cazare gratis, măcar un punct? Acel agregat, computer, ce o fi, e un fake. Nu e ceva real! E ciudat rău și EBU va fi probabil dat în judecată ! Va fi controversă mare, va trebui să demostreze că alea sunt notele! Eu înțeleg ideea că, dacă nu primești legătura să iei notele, tu trebuie să dai niște note ca sa meargă concursul”, a declarat Mihai Trăistariu, pentru click.ro.

Citeste si:
Dani Oțil, revoltat din cauza glumelor pe seama morții Reginei...
Dani Oțil, revoltat din cauza...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Mai 2022 - 09 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.