Showbiz 11 Mai 2022 13:33 de Diana Oprișan
Vlad Gherman le-a spus fanilor lui de pe Instagram adevăratul motiv pentru care este într-o relație cu Oana Moșneagu. Aceștia s-au amuzat copios pe seama declarațiilor pe care le-a făcut actorul.

Vlad Gherman a spus care este adevăratul motiv pentru care este într-o relație cu Oana Moșneagu

Oana Moșneagu este femeia alături de care Vlad Gherman și-a găsit liniștea, la scurt timp după separarea de Cristina Ciobănașu alături de care trăia o poveste de iubire de aproape zece ani. Pentru mulți tineri de vârsta lor, relația lor era luată drept model, iar despărțirea acestora a fost un moment crunt pentru ei, cei mai mulți preferând să creadă că a fost o glumă. Din nefericire, totul a fost pe bune, iar îndrăgitul actor a suferit enorm până în momentul în care s-a îndrăgostit de colega lui de platou alături de care formează un cuplu chiar și la momentul actual.

Multă lume vorbește despre relația lor, iar unii au fost curioși să afle care este motivul pentru care Oana Moșneagu și Vlag Gherman sunt împreună și, cel mai probabil, le adresează această întrebare des. Ei bine, actorul a profitat de ocazie și le-a răspuns curioșilor la întrebare, moment în care urmăritorii lor s-au amuzat copios.

Dacă la început au preferat să stea departe de lumina reflectoarelor și să fie siguri de sentimentele pe care le au unul pentru celălalt, acum când totul este clar, nimic nu îi oprește să le arate celor care îi îndrăgesc părți din frumoasa lor relație.

Cei doi s-au mutat împreună și se bucură împreună de cele mai frumoase momente pe care le-au trăit vreodată, în ciuda obstacolelor pe care le-au avut de trecut până ajunge aici.


„Când cineva mă întreabă de ce sunt cu ea. Nu vreau pace, eu vreau probleme, mereu”, a scris Vlad Gherman, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Mai 2022 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.