Vlad Gherman a reușit să își ia prin surprindere urmăritorii de pe rețelele sociale și de această dată. Actorul a postat o imagine cu actuala lui iubită, dar și cu fosta parteneră, iar reacțiile internauților nu au întârziat nici ele să apară.

Vlad Gherman, alături de actuala și de fosta

Nu de puține ori, fanii l-au tras la răpundere pe Vlad Gherman pentru faptul că s-a pozat alături de fosta lui parteneră de viață, Cristina Ciobănașu, în ciuda faptului că este deja fericit alături de altcineva. De câteva luni bune, artistul formează un cuplu cu Oana Moșneagu, pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare, de care s-a îndrăgostit și cu care de curând s-a mutat în același apartament. Relația lor pare una perfectă, dar singurul lucru pe care nu îl înțeleg fanii este motivul pentru care petrece atât de mult în compania fostei iubite.

Dacă până acum își făcea apariția în compania Cristinei Ciobănașu, de data aceasta s-a pozat atât alături de ea, cât și alături de actuala lui iubită, iar fanii nu s-au putut abține să nu reacționeze imediat după ce au văzut imaginea cu pricina. Acum, este clar pentru toată lumea faptul că ei se înțeleg de minune, mai ales că se întâlnesc destul de des pe platourile de filmare.

Mulți sunt de părere că nu ar trebui să mai posteze atât de multe imagini cu Cristina Ciobănașu, ci ar trebui să se concentreze mai tare pe noua lui relație.

"Sunt din nou împreună, toți", Una-i mama la copii, alta-i pofta inimii", "Vlad Gherman sa convertit la religia musulmană și a hotorât să aibă două soții", "Între două nu te plouă dar nici bine nu îți e","Vlad Gherman, între ciocan și nicovală", "Vlad Gherman surprins în aceeași poză cu fosta și actuala iubită,să fie acesta un semn că încă mai are sentimente pentru Criss😂😂😂", "Hai ca deja îți dau Block 😂😂 am înțeles glumele, ironiile . Da pe bune încetează gata . Veziti frate de viața, relația ta . Nu dau cu hate chiar te apreciez ca om și ceea ce faci. Dar chiar nu înțeleg de ce simți nevoie sa te afișezi cu fosta atât de mult și sa faci vezi doamne “glumițe” cu fosta. Chiar nu te înțeleg 😂", sunt doar câteva dintre comentariile din dreptul imaginii.

Citeste si:
Ce i-a făcut Alex Dobrescu mamei Cristinei Cioran: Vreau să-i cer...
Ce i-a făcut Alex Dobrescu...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Aprilie 2022 - 01 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.