Showbiz 11 Mai 2022 12:05 de Diana Oprișan
Ca multe alte persoane publice de la noi din țară și Delia a trecut prin niște momente care au marcat-o și despre care nu vorbește prea des. Uite ce le-a povestit cântăreața fanilor ei de pe Instagram!

Delia, despre traumele din adolescență

Fără dar și poate, Delia este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi din țară. Artista în vârstă de 40 de ani a muncit din greu pentru a ajunge unde este acum și se bucură de un succes imens. Nu i-a fost chiar atât de ușor pe cât pare din exterior, iar amintirile sale din adolescență, de pe vremea când pășea timid în industria muzicală din România, nu sunt unele despre care să povestească având în zâmbetul pe buze, ci din contră unele care i-au lăsat un gust amar.

Delia este o femeie foarte ocupată, iar când nu are concerte sau nu se ocupă de anumite proiecte în țara noastră, obișnuiește să plece în tot felul de vacanțe alături de partenerul ei de viață, Răzvan Munteanu. Cu toate acestea, artista nu uită să stea de vorbă și cu fanii ei de pe rețelele sociale care nu sunt deloc puțini și cărora recent le-a făcut o serie de dezvăluiri șocante despre unele dintre traumele pe care le-a trăit pe vremea când era doar o adolescentă. Se pare că o parte dintre colegele sale din liceu ar fi fost hărțuite de către profesori, ceea la vremea respectivă nu era de condamnat la fel de tare ca în ziua astăzi și nici nu se afla prea ușor.

„În perioada liceului, o parte dintre profesorii de muzică le spuneau elevelor „Vai, măi, ți-au crescut sânii față de luna trecută” și le pipăiau efectiv pe sâni! Asta se întâmpla la liceu la Lipatti”, a povestit Delia, la Story.


„Aveam 13 ani și veneam de la școală cu flautul în cutie. Auzeai când treceai pe lângă un șantier și chiar și în curtea școlii, „Hei, fata cântă la ce atârnă?”. De ce faci asta unui copil, unui adolescent, unei femei, nu contează, de ce ești imbecil, de ce?”, a mai zis cântăreața.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Mai 2022 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.