Vacanța de Paște nu i-a prins în țară pe Delia și pe partenerul ei de viață, Răzvan Munteanu. Aceștia au decis să fugă departe de agitația din Capitală, ajungând în Norvegia de unde artista le-a transmis un mesaj fanilor ei de pe Instagram.

Delia le-a vorbit fanilor despre vacanța de Paște

Delia a decis ca și de data aceasta să plece departe de casă alături de partenerul ei de viață, dar nu a ales orice destinație, ci unul dintre cele mai scumpe orașe din lume. Artista nu s-a putut abține să nu le vorbească și fanilor ei despre vacanța sa de Paște, așa cum face de fiecare dată. Cântăreața a călătorit în întreaga lume, dar încă mai are locuri în care nu a ajuns și oe care le-a trecut pe listă.

Cântăreața este acum plecată în Oslo, despre care a afirmat că este un oraș minunat din toate punctele de vedere, unde traficul nu există aproape deloc, dar care este și foarte, foarte scump. Cântăreața le-a recomandat celor care stau mereu cu ochii pe ea să viziteze acest oraș măcar pentru un city break, deoarece este unul care nu îi va dezamăgi și unde vor avea ce să viziteze.

Pentru a reuși să îi convingă și mai tare, ea le-a arătat imagini spectaculoase cu lacurile de prin împrejurimi, zonele pentru hikingm, dar și cu multe alte locuri de care ea însăși s-a îndrăgostit și unde va reveni în vară, când temperaturile nu vor mai fi atât de ridicate precum la momentul actual.

“Om căzut la datorie. Nu mai pot, astăzi a fost rupere. Oslo este minunat din toate punctele de vedere, este super. Știu că în Norvegia vii pentru fiorduri, dar este mult prea devreme, e friguț acolo, o să revenim în vară. Dar pentru un city break vă recomand Oslo cu toată încrederea. Ai foarte multe zone pentru hiking în împrejurimi, ai foarte multe lacuri, multe chestii outdoor. Au o arhitectură superbă, este superb din toate punctele de vedere. Nu este trafic aproape deloc și este foarte scump.”, a povestit Delia, pe contul ei de Instagram.

Citeste si:
Paștele, celebrat în aceeași zi. Scrisoarea către Sfântul Sinod...
Paștele, celebrat în aceeași...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Aprilie 2022 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.