Delia are o datorie de mai bine de opt ani la Dani Oțil. Acesta a dezvăluit totul, în cadrul emisiunii iUmor, unde a fost invitat. Care a fost reacția artistei, în momentul în care prezentatorul de la Antena 1 a făcut o asemenea dezvăluire.

Ce datorie are Delia la Dani Oțil

Delia nu doar că este una dintre cele mai apreciate și cunoscute artiste de la noi din țară, dar nu mai este un secret pentru nimeni faptul că este și o femeie extrem de bogată. Vedeta adoră să călătorească, să aibă parte de experiențe unice și, de asemenea, să își cumpere piese vestimentare care mai de care mai interesante. Ei bine, tocmai pentru că adoră obiectele vestimentare pe care nu le mai vede la nimen altcineva, a reușit să facă și o datorie la Dani Oțil, prezenatorul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani”.

Pe vremea când jurata de la iUmor și Dani Oțil se aflau la filmările pentru emisiunea X Factor, ea i-a luat acestuia o pereche de papuci în valoare de 180 de lei, pe care soțul Gabrielei Prisăcariu nu a mai primit-o vreodată înapoi. Aflat în fața cântăreței, Dani Oțil nu s-a putut abține să nu îi atragă atenția asupra faptului că deși este una dintre cele mai bogate artiste din România, nu i-a înapoiat încălțările pe care a pus ochii la filmări.

Delia s-a amuzat copios pe seama celor spuse de prietenul ei, dar nu a dat semne că ar vrea să scape de datoria respectivă. A numit ceea ce a făcut un „incident” și a recunoscut că încă mai are papucii respectivi.

„Cu Delia am fost coleg mult timp. Puțină lume știe că Delia îmi este foarte datoare. (…) Dacă adunăm banii pe care Delia i-a făcut din concerte, din drepturi de autor, din concerte, de la „iUmor”, „X Factor”, banii din criptomonedele soțului, este cel mai bogat artist din România. Cu toate acestea, se bucură la doi crocși care au costat 180 de lei. Filmam pentru „X Factor” ultima oară când mi-am văzut crocșii”, a spus Dani Oțil.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Aprilie 2022 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.