Showbiz 10 Mai 2022 11:37 de Diana Oprișan
Alexandra Duli a spus, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, care este numele ei real și cum l-a ales pe cel cunoscut acum de toată lumea, dar și care este părera sa despre unii dintre foștii ei colegi de la Survivor România.

Ce crede Alexandra Duli despre Relu Pănescu

Alexandra Duli a fost eliminată din competiția Survivor România, după ce echipa din care făcea parte a pierdut jocul pentru imunitate. Odată propusă pentru eliminare, ea nu a avut parte de voturi din partea celor de acasă și a fost astfel nevoită să plece din concurs, cu un mare regret în suflet pentru faptul că nu a mai avut șansa de a continua lupta pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Fosta Războincă este de părere că ar mai avut multe de demonstrat, doar că nu i s-a dat această șansă. Ei bine, mulți dintre cei din fața micilor ecrane nu au avut-o la inimă și i-au transmis că a meritat cu vârf și îndesat să plece, ceea ce nu a deranjat-o prea tare.

Unii au criticat-o pentru faptul că nu se prezintă cu numele ei real, iar ea a explicat cum se numește în buletin și de ce preferă să i se spună Duli și nu Mucea. Ei bine, se pare că acesta este numele de familie al mamei sale, iar visul ei a fost ca lumea să ajungă să o cunoască în felul acesta, ceea ce s-a și întâmplat odată cu participarea sa la Survivor România. Vedeta i-a dezvăluit lui Cătălin Măruță faptul că părinții ei au divorțat când ea avea vârsta de doar 9 ani, iar mama ei a fost cea care a crescut-o de una singură și merită mult mai tare ca ea să îi poarte numele.

„Legal sunt Alexandra Laura Mucea, dar mie îmi place mai mult să fiu cunoscută drept Duli. E numele lui mami. Visul meu a fost să fiu cunoscută așa. Ai mei au divorțat când aveam 9 ani și tatăl meu nu a fost atât de mult în viața mea. Mama mea merită foarte mult, ea a făcut totul singură”, a declarat Alexandra Duli, , la Pro TV.

Tot în cadrul ediției respective, Alexandra Duli a vorbit și despre o parte dintre foștii ei colegi de echipă, printre care s-a aflat și Relu Pănescu. Nu mai este u secret pentru niciunul dintre fanii competiției de la Pro TV faptul că ea și colegul ei nu s-au înțeles deloc, ea recunoscând faptul că nu a rezonat încă din primele zile cu el. În plus, fosta Războinică a dezvăluit că Relu stătea de cele mai multe ori de unul singur, iar când era nevoit să dea declarații, făcea pe victima și își învinovățea echipa. Alexandrei Duli mi îi plac, sub nicio formă, oamenii prefăcuți și falși, iar de data aceasta nu a putut face o excepție.

Citeste si:
Theo Rose, părere sinceră despre Simona Halep. Ce ar schimba în...
Theo Rose, părere sinceră...

„Cred că am fost singura de acolo care, de la început, nu am rezonat cu Relu deloc. Nu îi simțeam energia să fie așa de bună. Nu cred că voia să se se implice nici să ne cunoască. De multe ori stătea de unul singur la palmier și se dădea o victimă. Zicea că noi îl punem să stea la palmier, așa se prefăcea, dar nu era așa. Mie nu-mi plac oamenii care sunt foarte falși și prefăcuți, așa cred că este Relu în continuare” Îl respect, pentru mine nu contează ce vârstă ai, el folosea faptul că are o vârstă ca scuză pentru a atrage milă. Eu chiar cred că el a demonstrat ceva. Faptul că nu-mi place de el e partea a doua”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Mai 2022 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.