Showbiz 10 Mai 2022 11:08 de Diana Oprișan
Alexandra Duli a acceptat invitația lui Cătălin Măruță de a merge în platoul emisiunii pe care o prezintă la Pro TV, unde a vorbit despre copilăria ei care nu a fost una foarte ușoară, dar de care își amintește cu drag de fiecare dată.

Alexandra Duli a fost un copil

Alexandra Duli a fost una dintre concurentele acestui sezon de la Survivor România. Aceasta a făcut parte din echipa Războinicilor, unde s-a descurcat de minune și unde a rezistat până când cele două echipe s-au împărțit în Tigrii și Vulturi. Tânăra este mândră de rezultatele pe care le-a obținut, deși și-ar fi dorit să rămână cât mai mult timp și poate să ajungă până în marea finală, unde fiecare visează să ajungă. Invitată în cadrul emisiunii pe care o prezintă Cătălin Măruță, ea a vorbit despre câteva momente grele pe care le-a trăit în copilărie, dar unde și-a dat cu părerea și despre Relu Pănescu, fostul ei coleg de echipă.

Când era doar un copil, Alexandra Duli nu era o persoană înstărită și avea zile în care ea și familia sa nu aveau nici măcar ce să pună pe masă. Obișnuită fiind cu greul de pe atunci, faptul că nu avut hrană la Survivor România nu a fost un lucru atât de grav pentru ea. Accesul la cocos îi era suficient, chiar dacă uneori fructele nu aveau niciun gust. Ea și colegii ei se descurcau în orice situație, iar mai apoi dădeau tot ce aveau ei mai bun pentru a aduce puncte pe trasee și impliciit victoria de partea lor, ceea ce s-a și întâmplat în cele mai multe dintre cazuri.

Mai mult de atât, ea a lămurit și situația legată de Alex Delea și a recunoscut că l-a plăcut pe acesta încă de la început, dar că între ea și TJ Miles nu a existat nimic așa cum s-a speculat, ci erau doar niște prieteni. Tot legat de Delea, a spus că îl vede ca fiind câștigătorul concursului și că vorbește des cu mama lui, de când s-a întors în România.

„Simt că puteam s-o mai duc. Hrana nu era ceva așa de grav pentru mine. Aveam acces la cocos. Mie îmi plăcea tot felul de cocos pe care l-am găsit acolo. Ba era dulce, ba nu avea niciun gust, așa că-l băgam mult în sare și avea gust mai bun. De când eram mică nu aveam o situație așa de bună. Eram cam săraci, nu aveam mâncare. Dacă era străbunică-mea, ne dădea foarte mult din grădină de la ea. Dar, în rest, făceam foamea. Și cred că m-am obișnuit cu foamea și, până în ziua de azi, mănânc o dată pe zi. Poate la recompense mâncam mai mult decât în viața mea reală”, a povestit Alexandra Duli, în cadrul emisiunii prezentate de Cătălin Măruță.

Citeste si:
Ruxi, infidelă în trecut. Își mai dorește sau nu o relație serioasă...
Ruxi, infidelă în trecut. Își...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Mai 2022 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.