Alexandra Duli a izbunit în lacrimi, imediat după ce Daniel Pavel a spus că ea este concurenta pentru care lupta la Survivor România a ajuns la final. Fosta Războinică a făcut și câteva declarații în acest sens.

Alexandra Duli, eliminată din concurs seara trecută

Emisiunea Survivor România devine una din ce în ce mai tensionată, mai ales că se apropie de final. Oricât de greu le-ar fi fost concurenților rămași în Republica Dominicană până acum, fiecare dintre aceștia își dorește să ajungă în marea finală și să vadă de ce surprize vor mai avea parte. În cele mai recente ediții, echipa Vulturilor nu s-a descurcat tocmai bine, asfel că aceștia au fost nevoiți să se nominalizeze, iar cei aleși pentru a pleca acasă au fost Alexandra Duli, Elena Chiriac și Marian Drăgulescu.

Foștii Faimoșii au primit mai multe voturi din partea celor de acasă și în felul acesta și-au mai asigurat încă o săptămână în concurs. Alexandra Duli, în schimb, nu s-a bucurat de aceste lucruri. Tânăra a fost nevoită să își la revedere de la colegii ei, dar nu înainte de a le adresa câteva cuvinte celor cu care a împărțit bune și rele, timp de mai bine de trei luni.

Ceea ce nu a știut niciodată Duli este faptul că nu a fost niciodată la sufletele celor de acasă, care au criticat-o dur în secțiunea de comentarii, chiar și în seara eliminării sale. Fosta concurentă a povestit despre ea că a fost reală 100% și că nu regretă nimic din ceea ce s-a întâmplat, ci doar spera ca experiența să îi fie una mai lungă, mai ales că este una dintre cei care a rezistat încă din linia de start.

„Vreau să vă mulțumesc pentru o experiență de viață! Îmi pare foarte rău că mi s-a terminat experiența, chiar dacă mă așteptam. Nu am niciun regret. Am fost eu… 100%. Guralivă, nebună… Vă iubesc pe toți”, a declarat Alexandra Duli, la Survivor România.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Aprilie 2022 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.