Showbiz 6 Mai 2022 13:58 de Diana Oprișan
Toți fanii lui Emily Burghelea și ai partenerului ei de viață sunt curioși când anume va veni momentul în care Andrei își va da masca jos, iar el le-a răspuns în sfârșit. S-ar putea întâmpla curând.

Iubitul lui Emily, despre ziua în care va renunța la mască

Emily Burghelea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Andrei, bărbatul de care s-a îndrăgostit și care a reușit să o facă să se simtă cea mai fericită și iubită femeie din lume. Multă lume a fost de părere că după venirea pe lume a fiicei lor, nu se vor mai iubi la fel de mult și nu vor mai avea timp suficient doar pentru ei, dar lucrurile nu au stat deloc așa. Rolul de părinți i-a prins de minune, iar fosta concurentă postează aproape zilnic imagini cu cea mică, pe care fanii au cunoscut-o încă din prima zi de viață.

Cel pe care nu îl știu încă este iubitul ei, care deși ține și el legătura cu aceștia și este prezent pe rețelele sociale, nu și-a arătat niciodată fața până acum. Oamenii nu și-au pierdut încă speranța că ziua aceea va veni curând și o întreabă mereu pe blondină despre acest lucru. De curând, atât ea, cât și tatăl fiicei sale au vorbit pe social media despre ziua mult așteptată și anume aceea în care își va da masca jos, iar oamenii care îi apreciază îi vor vedea pentru prima dată față.

„ Cele mai bune răspunsuri pentru solicitările domnului din mall le-a dat Amedea. Adică a zis: da, da, da, în curând. Rămâne valabilă provocarea mea, prin care am zis ca dacă o să primesc un chalange greu și pentru mine și pentru voi, atunci îmi voi da masca jos ”, a spus iubitul lui Emily Burghelea, la Story.

Mai mult de atât, Emily Burghelea s-a întâlnit în mall cu unul dintre admiratorii ei care a luat-o repede la întrebări și care, desigur, a fost curios și când va renunța Andrei la mască, moment în care ea a decis să îi ofere câteva explicații. Vedeta a recunoscut că și i-a sugerat să facă lucrul acesta, iar el a promis că se va întâmpla la un moment dat, doar că nu acum.

„Eu i-am zis să și-o dea jos și îmi zice că da, o să și-o dea la un moment dat, dar momentan nu ”, i-a zis ea fanului respectiv.

Citeste si:
Sensy, o soție greu de suportat. Ce s-a schimbat între ea și...
Sensy, o soție greu de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Mai 2022 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.