Fanii emisiunii „Bravo, ai stil!” nu le-ar putea uita, cu siguranță, pe cele două foste concurente Emily Burghelea și Iuliana Doroftei. Cele două vedete au participat împreună în cadrul concursului și chiar dacă la început prietenia lor părea a fi una puternică, mai apoi lucrurile au început să se schimbe. De ce? Ei bine, despre asta a vorbit chiar Emily într-un interviu pe care l-a acordat recent. 

Emily Burghelea, adevărul despre prietenia cu Iuliana Doroftei

Emily Burghelea și Iuliana Doroftei au fost două dintre cele mai îndrăgite concurente ale emisiunii „Bravo, ai stil!” și s-au înțeles de minune până într-un anumit punct când au decis să se despartă și să participe pe cont propiu, Iuliana Doroftei fiind și cea care a câștigat marele premiu al acelui sezon.

Ei bine, Emily Burghelea a povestit că s-a bucurat pentru reușita sa și că dacă ar fi fost ea cea care ar fi fost desemnată „cea mai stilată femeie din România”, ar fi împărțit banii cu Iuliana Doroftei, cea pe care o știa încă din adolescență. Deși telespectatorii au crezut că ideea de a participa împreună a fost lor, se pare că producătorii competiției au venit cu această propunere către ele.

„Am fost prietene de când eram micuțe, de la 14-15 ani. Nu am fost invidioasă absolut deloc. M-am bucurat pentru ea. Oricum am pierdut la puțină diferență. Eu voiam să împart cecul dacă aș fi câștigat. Ne-am separat pe parcurs, pentru că ne-am certat. Era o presiune extraordinar de mare. Dacă am fi intrat acum, am fi jucat altfel cărțile”, a spus Emily Burghelea, în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”

La momentul actual, cele două nu își mai vorbesc, deoarece Emily Burghelea a decis să o blocheze pe fosta ei bună prietenă.

„Noi eram certate atunci. Ne-am împăcat pe parcurs, pentru că am participat și la All Stars. Eu am cedat și am vrut să ies la a doua participare. Am ieșit. Ea a ajuns până în finală. Ne-am reîmpăcat, dar apoi iar au intervenit niște chestii. O am la block. Nu ne mai urmărim din păcate. Eu i-am dat block. Eu sunt aia pasională. Au început niște conflicte destul de urâte. Ne-am întâlnit la un moment dat la Neversea, acum vreo 2-3 ani, am vorbit, ne-am distrat. Apoi, am vrut să îi scriu pe Whatsapp, dar ea mă avea la block”, a mai zis ea.

Citeste si:
Oana Lis, declarații neașteptate despre relația cu Viorel Lis....
Oana Lis, declarații...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Martie 2022 - 04 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.