Showbiz 6 Mai 2022 10:10 de Diana Oprișan
Tudor Chirilă a avut o reacție cu totul și cu totul neașteptată, imediat după ce Viorica Vodă a povestit că a fost hărțuită sexual și a tras un semnal de alarmă cu privire la acest subiect sensibil.

Tudor Chirilă a tras un semnal de alarmă

Viorica Vodă a făcut o serie de mărturisi de-a dreptul șocante, pe scena Premiilor Gopo, despre unul dintre cele mai dificile momente pe care le-a trăit de-a lungul vieții sale și anume cel în care a fost hărțuită sexual. Actriței i-a fost greu să își revină și tocmai de aceea acum aduce mereu în discuție această problemă pe care mulți au ignorat-o sperând că nicio femeie nu va trăi așa ceva. Tudor Chirilă a ascultat și el cu atenție declarațiile colegei sale de breaslă și nu s-a putut abține să nu reacționeze.

Juratul de la Vocea României obișnuiește să fie activ pe rețelele sociale și i-a obișnuit pe fanii lui cu păreri sincere, cu care adesea nu au fost de acord, pe mai multe subiecte de interes. Faptul că Viorica Vodă a avut curajul să vorbească despre experiența neplăcută pe care a avut-o l-a determinat pe Tudor Chirilă să le vorbească și el fanilor despre un caz real în care a aflat povestea chiar de la victimă, dar și despre profesorii de la facultățile de teatru, care nu se tem să le facă avansuri studentelor. De asemenea, a adus în discuție și stigmatizarea studentelor care refuză să se dezbrace în clasă, deși se fac niște exerciți care au aparent rolul de a dezinhiba.

Tudor Chirilă a fost mereu sincer cu cei care îl urmăresc și așa s-a întâmplat și de data aceasta, cu riscul de a fi judecat pentru opiniile sale. Cel mai probabil, speră ca urmăritorii lui să învețe ceva din postările sale, ceea ce nu se întâmplă de fiecare dată.

‘’Poate că e un moment bun să vorbim despre facultățile de teatru în care profesorii de actorie fac avansuri studentelor sau în care profesori titulari la catedră se ocupă cu pregătirea' pentru facultate. Poate ar fi momentul să vorbim și despre stigmatizarea studentelor care refuză să se dezbrace complet la clasa în virtutea unor exerciții de actorie' care chipurile au rolul de a dezinhiba. (Cunosc un caz real a cărui poveste am aflat-o direct de la victima care într-un final a reușit să schimbe școala) Da probabil că ne-ar pune pe toți la punct una care așteaptă un Ferrari de la vănătorul vieții ei, mașină pentru care el va fi scutit de rușinoasele drumuri la Mega'’, a scris Tudor Chirilă pe pagina lui de Facebook.

Citeste si:
Tudor Chirilă și Smiley, despre noul sezon Vocea României: „Între...
Tudor Chirilă și Smiley,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Mai 2022 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.