Showbiz 6 Mai 2022 09:29 de Diana Oprișan
Elena Merișoneanu se operează din nou și chiar a oferit o serie de declarații despre starea în care se află la momentul actual și despre recomandările medicilor pe care trebuie să le respecte.

Elena Merișoreanu, din nou pe masa de operație

Interpreta de muzică populară are niște probleme de sănătate care nu îi mai dau pace și din cauza cărora va ajunge dn nou pe masa de operație. Dim fericire, Elena Merișoreanu nu se teme deloc de intervenția pe care o face face, deoarece crede despre ea că este o femeie puternică și că va trece și peste acest impas din viața sa. Medicul care se ocupă de ea i-a spus că ar fi indicat să slăbească, deoarece cartilajul de la genunchi este distrus aproape în totalitate, motiv pentru care este nevoită să țină o dietă.

Vedeta trebuie să câștige lupta împotriva kilogramelor în plus, fiind nevoită să scape de 15 kilograme și speră ca va reuși, chiar dacă nu este sigură că va duce la bun sfârșit acest plan. Pentru a slăbi, cântăreața trebuie să renunțe la grăsimi, la făinoase, dar și la fructele care conțin foarte mult zahăr, pentru că în caz contrar nu va reuși să ajungă la formă dorită. Încă nu s-a apucat de dietă, dar este ferm convinsă că totul pornește de la creier și că dacă își va impune să slăbească, va reuși să facă acest lucru cu succes. De când se știe, Elena Merișoreanu a avut probleme cu greutatea în plus, dar niciodată acestea nu i-au afectat sănătatea ca acum și de aceea își dă silința să iasă totul așa cum și-a propus.

“Nu știu dacă e așa drastică. Încerc și eu, pentru că sunt obligată! Urmează să mă operez la picior, iar medicul mi-a spus să slăbesc. Cartilajul de la genunchi nu prea mai este, așa că trebuie să țin o dietă. Am de slăbit vreo 15 kg. Sper că voi reuși, nu știu. Trebuie să renunț la grăsimi, la făinoase, la fructele care au zaharoase. Dieta este complexă, are cam de toate. Încerc să fac față provocării respective. Încă nu am început dieta, sper să pot să o țin. Totul pornește de la creier, dacă îți impui ceva. Eu sunt o persoană foarte puternică, iar atunci când îmi pun în gând ceva, să știi că realizez.”, a declarat Elena Merișoreanu, pentru spynews.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Mai 2022 - 09 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.