Elena Merișoreanu este îngrozită de situația prin care sunt nevoiți să treacă ucrainenii. Au trecut deja nouă zile de când Rusia a atacat Ucraina, iar Kievul rezistă la fel ca și celelalte orașe. Vecinii noștri au reușit să demonstreze că sunt uniți, că sunt dispuși să își apere țara chiar și cu mâinile goale și că nu au de gând să plece, pentru că invadatorii sunt cei care ar trebui să meargă pe pământurile lor, nu ei. 

Artista, îngrozită de ceea ce se petrece în Ucraina

În timp ce unii sunt curajoși, luptă și speră că totul se va termina cât mai repede cu putință, alții au fugit din calea războiului unde au văzut cu ochii. Mulți dintre ei au ajuns la granițele țării noastre, unde au rămas mască văzând cât de bine i-au primit românii. Pe internet, circulă tot felul de imagini cu ucraineni care plâng, în timp ce spun că au fost surprinși de întreg ajutorul pe care l-au primit și au mulțumit pentru tot.

Deși ei au reușit să fugă din calea războiului, sunt foarte mulți oameni care au rămas în mijlocul atacurilor, iar printre aceia se află și prietenii Elenei Merișoreanu pentru care vedeta își face griji și se roagă. Într-un interviu pe care ea l-a acordat recent, a mărturisit că situația din Ucraina este foarte dramatică și că ar trebui să ne gândim la cei care trec prin asta și să îi ajutăm pe cei care au nevoie, pentru că este un măcel fără precedent.

Fiica artistei nu a putut sta nici ea cu mâinile în sân și a decis să ajute o familie cu doi copiii, găzduind-o în casa ei din Snagov.

"Am prietene acolo, situatia este foarte dramatica. Trebuie sa ne gandim la toti care trec prin aceasta perioada. Totusi, este cutremurator și ingrijorator. Mai multe familii au venit in tara, unele le-a gazduit fiica mea, dar sotii lor au ramas pe front. Este un macel fara precedent. Pe mine ma ingrijoreaza, este o perioadă neagra, prea multe s-au strans. (...)", a declarat Elena Merișoreanu, pentru Antena Stars.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Martie 2022 - 10 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.