Showbiz 6 Mai 2022 09:04 de Diana Oprișan
Angelina Jolie a fost cu adevărat marcată, după ce a făcut o vizită în Lvov și după ce a văzut cât de mult suferă copiii din cauza războiului care a izbucnit pe data de 24 februarie în Ucraina.

“Nu are niciun sens tot acest rău făcut copiilor”

În urmă cu doar câteva zile, Angelina Jolie a fost în Lvov, iar după ce s-a întors acasă și a realizat ce se întâmplă cu adevărat în Ucraina a postat un mesaj extrem de emoționant pe social media. Vedeta a vrut să le întindă o mână de ajutor celor afectați din cauza invaziei armatei ruse, așa că a mers în mijlocul evenimentelor și a fost de-a dreptul șocată să vadă cât de mult suferă copiii, care de la începutul războiului se află în țară și ale căror vieți sunt în pericol la orice pas.

Încă de la început, actrița a fost alături de oamenii aflați în suferință, iar cele mai recente relatări pe care le-a făcut dovedesc faptul că Angelina Jolie a fost de-a dreptul impresionată de micuții care suferă din cauza bombardamentelor. Poveștile lor au ajuns la inima sa și nu i-a venit să creadă prin câte trec niște suflete nevinovate și chiar le-a vorbit fanilor de pe Instagram despre cele care i-au rămas întipărite în minte chiar și după plecarea sa din oraș. Îndrăgita artistă pledează pentru pace și speră să se termine cât mai repede coșmarul prin care trec ucrainenii din luna februarie.

Angelina Jolie a cunoscut și copiii cărora medicii au fost nevoiți să le îndepărteze bucăți de schije din corp și despre a căror suferință i-a fost greu să vorbească.


“În timp ce mă aflam în Liov, în urmă cu câteva zile, mi-a fost arătată o ‘piatră specială’ găsită de o fetiță. Fetița care a găsit-o nu și-a dat seama că piatra cu care se juca era, de fapt, o bucată de schijă dintr-o bombă. Când o bombă sau un obuz explodează, fragmente ascuțite de metal greu sfârtecă trupurile celor din apropierea punctului de impact.Multora dintre copiii pe care i-am întâlnit, de la bombardamentul din gara Kramatorsk, li s-au îndepărtat recent bucăți de schije din corp, un proces dificil și dureros.”, a notat Angelina Jolie, pe Instagram.

Citeste si:
Halloween la Castelul Bran. Oficiali din MAI: „Elon Musk și...
Halloween la Castelul Bran....

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Mai 2022 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.