Showbiz 5 Mai 2022 13:39 de Diana Oprișan
Cum se înțelege Vlăduța Lupău cu părinții ei. Dacă au susținut-o sau nu aceștia în cariera muzicală, a povestit chiar artista în cel mai recent podcast în care a fost invitată.

Vlăduța Lupău, dezvăluiri sincere despre părinții ei

Drumul Vlăduței Lupău către succes nu a fost unul foarte simplu, pentru că artista a muncit din greu pentru a se face remarcată și pentru a ieși din zona de confort. Ea a fost pasionată de mic de copil de muzică, doar că părinții ei nu o luau mult prea în serios, ci își dorea ca ea să aibă o meserie sigură, motiv pentru care a fost nevoită să și dea la medicină alături de fratele ei. Odată ajunsă la București, chiar dacă mergea la facultate și avea rezultate bune, artista mai mergea și la cântări, în loc să meargă acasă în weekend mințindu-și părinții care nu ar fi fost de acord cu lucrurile acestea, că studiază la finalul săptămânii.

Părinții ei își dorea ca după terminarea studiilor, ea și fratele său se întoarcă acasă și să își facă o viață acolo, lucru cu care ea nu a fost de acord încă de la bun început. Își dorea mult mai mult de la ea și chiar dacă nu a fost susținută în acest sens, le-a demomstrat celor care i-au dat viață că toate eforturile pe care le-a depus nu au fost în zadar, iar acum este una dintre cele mai cunoscute artiste de muzică de petrecere de la din țară, iar zeci de oameni ar da orice să fie ea cea care le cântă la cele mai importante evenimente.

La momentul actual, este o femeie împlinită și fericită, mai ales că urmează să devină mamă pentru prima dată și, cel mai probabil, odată cu venirea pe lume a băiețelului ei va înțelege de ce anume se comportau părinții ei așa cu ea.

„Cred că nici acum nu mă iau în serios (n.r. părinții). Nu m-au luat niciodată în serios, pentru că mereu zicea tata: „Nu mai ține mult prostia asta (n.r. cariera muzicală) și trebuie să faci ceva!” L-am luat la câteva evenimente cu mine să vadă un pic cum e mersul, câtă lume mă iubește, câtă lume vrea poze cu mine, dar îmi spunea: „Dar tu numai atât de puțin cânți? Păi tu numai ai venit și ai prostit oamenii”. Deci tot nu era bine. Orice fac nu e bine. Acolo mă încadrez. Mă gândesc că poate așa sunt tăticii de fete. Acum de când m-am pus la casa mea, îmi tot zicea să fac o mâncare, să nu mai fiu pe drumuri, că nimeni nu o să-mi accepte chestiile astea. Părinții mei încă cred că se va termina (n.r. cariera muzicală). Eu nu le zic nici în ziua de astăzi când și unde cânt….Așa îi protejez de niște griji. Nu am un susținător. De la mine din familie nimeni nu mă apreciază!”, a declarat Vlăduța Lupău, în podcast-ul Mihai Morar.

Citeste si:
3 responsabilități de luat în considerare atunci când te decizi să...
3 responsabilități de luat în...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Mai 2022 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.