Showbiz 3 Mai 2022 11:16 de Diana Oprișan
Vlăduța Lupău s-a confruntat cu ceva probleme în perioada sarcinii, din cauza unui medic la care a apelat și care nu s-a comportat cu ea așa cum ar fi trebuit.

Cu ce probleme s-a confruntat vedeta

Partenera de viață a lui Adi Rus este însărcinată pentru prima dată și chiar dacă ar trebui să nu se supere și să nu streseze în această perioadă, vedeta a trecut prin niște momente în care nici măcar nu a știut exact cum anume ar trebui să reacționeze. Frumoasa cântăreață a aflat că va deveni mamă, în timp ce se afla într-un vârf de munte la filmările unui videoclip, după ce a pierdut două sarcini despre care a povestit în podcast-ul lui Mihai Morar. Ea s-a temut să se bucure de această veste până când nu a trecut de primul hop și tocmai de aceea nu a făcut anunțul imediat, ci după ce sarcina sa a ajuns în luna a cincea.

Vlăduța Lupău este cea ma fericită femeie din lume și așteaptă cu nerăbdare ca fiul ei să vină pe lume, dar acest lucru nu o ferește de niște situații dificile. Cântăreața a apelat, în urmă cu câteva săptămâni, la un medic care ar fi trebuit să îi monitorizeze sarcina, să vadă dacă micuțul ei mișcă, dacă totul este în regulă, pentru că i se părea că sarcina sa nu evolua așa cum ar fi trebuit.

Artista s-a supărat enorm că i s-au cerut și foarte mulți bani și că nu a fost tratată așa cum ar trebui să fie o femeie însărcinată, i s-a vorbit urât și i-a fost dezvăluit sexul bebelușului, chiar dacă nu a cerut, iar toate aceste lucruri au pus-o serios pe gânduri. Cântăreața a ajuns la concluzia că este foarte important medicul care monitorizează sarcina și cumva speră ca femeile care trec prin aceeași situație să fie mult mai atente.

„Eu mai am o experiență super nașpa, de acum câteva săptămâni din București. Am vrut să văd dacă mișcă, dacă e acolo, mi se părea mie că n-am burtă dimineața, am luat-o și eu la răzna, eram și eu panicată. Mi-am făcut o programare. Ajung acolo, medicul nu avea halat, nu mi-a explicat nimic, doar dacă îl mai întrebam eu ceva din ce mai știam eu, mi-a luat și o căruță de bani, vreo 500 de lei, ceea ce pentru o femeie de rând mi se pare mult. A vorbit și urât și flegmatic cu mine, mi-a zis și sexul bebelușului, poate eu nu-l știam sau nu doream să-l știu. Mă gândeam că dacă dai peste unu de ală, n-ai nicio șansă să afli dacă ai sau nu ceva risc. E foarte important doctorul care-ți monitorizează sarcina”, a declarat Vlăduța Lupău, pe Instagram.

Citeste si:
Ce trebuie să știi despre infecția cu Salmonella
Ce trebuie să știi despre...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Mai 2022 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.