Showbiz 4 Mai 2022 15:32 de Diana Oprișan
Un nou scandal a izbucnit în lumea mondenă între George Burcea și Keed, fostul concurent de la „Chefi la cuțite”

George Burcea a început scandalul

Toți fanii lui Keed și ai lui George Burcea știu despre cei doi că nu se au deloc la inimă, dar niciodată situația nu a fost atât de aprinsă precum la momentul actual. În trecut, fostul soț al Andreei Bălan a făcut niște afirmații dure despre violența împotriva femeilor pe care părea că o susține și pe care o promova, moment care a ajuns viral pe rețelele sociale. Sute de oameni au criticat afirmațiile actorului, mai ales că acestea veneau la scurt timp după ce el lansase prima sa carte care, ulterior, a fosr retrasă de pe piață.

Printre cei care au criticat afirmațiile lui George Burcea s-a aflat și Keed, care mai apoi a decis să își ceară scuze, dar asta nu înseamnă că părerea lui s-a schimbat. Recent, se pare că scandalul dintre ei a fost readus la viață, după ce iubitul Vivianei Sposub i-a dat un comentariu lui Theo Costache la una dintre pozele în care apărea și solistul de la Satra Benz. Acesta i-a atras atenția că el este actor și că nu ar trebui să cânte cu rivalul său, moment în care Keed s-a enervat la rândul lui și i-a dat replica.

Sursa foto (c): Keed/InstaStory

„Bro, tu ești actor. De ce cânți cu bucătari de omlete?”, i-a scris George Burcea actorului Theo Costache.

Keed i-a atras atenția lui George Burcea de faptul că nu are nici cea mai mică idee în ceea ce se bagă și că ar trebui să înceteze, iar de la aici la o ceartă în toată regula a mai fost un singur pas.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Mai 2022 - 04 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.