Showbiz 4 Mai 2022 13:22 de Diana Oprișan
Cristina Ciobănașu le-a vorbit fanilor ei despre cea mai mare greșeală pe care a făcut-o, după ce s-a separat de Vlad Gherman, care acum formează un cuplu cu Oana Moșneagu alături de care fericit și împlinit.

Cristina Ciobănașu, moment de sinceritate pe Story

Momentul în care Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au postat un videolclip în care au anunțat că se despart, după aproape un deceniu petrecut împreună, a fost unul pe care unii nu l-au luat prea în serios. Mulți au crezut că este doar o glumă sau au sperat să fie așa, ceea ce din nefericire nu s-a întâmplat. Mai apoi, s-au rugat ca problemele dintre ei să se rezolve și să fie din nou un cuplu, deoarece nimeni nu și-ar fi imaginat că vor putea fi împreună cu altcineva. Ei bine, timpul a trecut, rănile s-au vindecat, iar Cristina Ciobănașu a recunoscut că a făcut cea mai greșeală din viața sa, imediat după ce a rămas singură, greșeală care nu are deloc legătură cu fostul partener.

Actrița a fost foarte ocupată cu toate proiectele în care a fost implicată trup și suflet și nu i-a mai rămas suficient timp să se ocupe de studii. Simțindu-se vinovată pentru ceea ce a făcut, a vrut să scape de ceea ce o apăsa pe suflet și le-a făcut câteva mărturisiri fanilor ei din mediul online. Tânăra le-a dat chiar și un sfat, vrând să se asigure că ei nu vor face aceeași greșeală pe care a făcut-o ea, ci vor învăța de pe urma spuselor sale. Ei bine, fosta iubită a lui Vlad Gherman și-a stabilit priorătițile pentru vara aceasta și nu are de gând să călătorească sau să petreacă mai mult timp cu persoanele dragi din viața sa, ci să susțină examenul de licență.

„Mi-am propus să îmi susțin lucrarea de licență. Am tot avut alte priorități și ... Mama ei de treabă ... nu faceți ca mine”, le-a spus Cristina Ciobănașu celor care o urmăresc pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Mai 2022 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.