Showbiz 4 Mai 2022 10:39 de Diana Oprișan
Nicole Cherry are un mare regret despre care a vorbit recent. Iată ce îi pare rău că nu a putut face, atunci când a avut ocazia, deoarece acum este mult prea târziu.

Regretul lui Nicole Cherry după ce a devenit mamă

Nicole Cherry se poate declara o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Vedeta are o un partener care o iubește cu care se înțelege de minune, o fetiță pe care și-au dorit amândoi din sufletul și o carieră de succes, iar mulți sunt de părere că viața pe care o duce este una perfectă și visează și ei să ajungă tot mai sus. Mamele care o urmăresc sunt alături de ea indiferent de situație și o ajută cu sfaturi la nevoie și tot ele sunt cele care cred că artista nu ar trebui să aibă niciun regret având în vedere cât de norocoasă este, dar există totuși un lucru pe care proaspăta mămică regretă că nu l-a făcut la timp și care are legătură cu bunica ei care, din nefericire, nu mai este printre noi.

Frumoasa artistă este o familistă convinsă și ar face tot ceea ce i-ar sta în putință pentru binele celor dragi, dar există ceva ce nu face prea des pentru ei și anume nu le spune că îi iubește. Nicoe Cherry s-a declarat genul de persoană care nu își declară prea des dragostea, iar în momentul în care se întâmplă o face pe fugă. De asemenea, există o ființă care a decedat, pe care a iubit-o enorm, dar căreia nu i-a zis lucrul acesta cât timp era în viață. Acum, trăiește cu regret din acest punct de vedere, deși are tot ceea ce și-ar putea dori o femeie la vârsta.

„Mă rog în fiecare seară la ea să mă ajute. Eu sunt rezervată când vine vorba de sentimente. Nu prea spun te iubesc. Dacă spun, o spun fugitiv”, a declarat Nicole Cherry, pentru Kanal D.

Nici când vine vorba despre părinții ei, partenera de viață a lui Florin Popa nu este prea blândă și a recunoscut că este o fire vulcanică și că sunt momente dese în care țipă la ei, fără să își dea seama cât de mult îi doare pe ei atitudinea sa.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Mai 2022 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.