După ce a devenit mamă pentru prima dată, viața lui Nicole Cherry s-a schimbat total. Acum, artista nu se mai pune pe ea pe primul loc, ci pe fiica ei și a lui Florin Popa.

Nicole Cherry vrea să devină din nou mamă

Nicole Cherry a devenit cunoscută în țara noastră pe vreme când era doar un copil. Mulți nu o pot privi nici acum, după ce a devenit mamă pentru prima dată, ca pe o femeie, având imaginea cu ea la începutul carierei în minte. Mulți au criticat-o pentru faptul că s-a grăbit să aducă pe lume un copil, când ar fi putut să se mai bucure de viață pentru câțiva ani, dar ea nu regretă nici măcar o secundă lucrul acesta, ba chiar se pare că vrea și un frate pentru Anastasia.

,,Clar, viața mea de acum s-a schimbat, sunt mult mai responsabilă, dedicată fetiței noastre, cu tot ce înseamnă implicarea mea și a lui Florin, pentru a o crește și a o îngriji cât mai bine pe Anastasia", a declarat Nicole Cherry, pentru click.ro.

Artista a vrut să fie o mamă tânără și în ciuda faptului că este judecată pentru acest lucru, ea a susținut că se consideră un om binecuvântat, pentru că lucrurile s-au așezat exact în felul în care a dorit ea.

,,Mă simt extraordinar, este cel mai frumos lucru pe care l-am primit de la viață. Mi-am dorit să fiu mamă tânără, chiar de fetiță întâi, iar tot acest bine, din prezent, mă face să declar că sunt cel mai binecuvântat om de pe lumea asta", a mai spus vedeta.

Toate schimbările care au avut loc în viața sa încă din momentul în care a rămas gravidă pentru prima oară nu au speriat-o deloc pe iubita lui Florin Popa, ci își mai dorește un copil. Artista se bazează foarte mult pe ajutorul părinților în ceea ce privește creșterea Anastasiei, mai ales că are zile în care este mai mereu plecată pe drumuri, la cântări.

Citeste si:
Ce ar fi vrut Ilinca Vandici să fie, dacă nu era prezentatoare:...
Ce ar fi vrut Ilinca Vandici...

,,Cu siguranță o să am doi copii sau trei, dacă am un băiat am zis că nu o să mai fac, dar dacă nu o să am un băiat a doua oară, poate o să mai încerc și o să mai fac și al treilea copil. Dar, dacă voi avea băiat și fată, clar mă voi opri la doi. Asta dacă-mi iese din a doua oară, să fie băiat", a mai zis ea, pentru aceeași sursă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Aprilie 2022 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.