Nicole Cherry are doar 23 de ani și cu toate acestea știe ce vrea de la viață, iar în urmă cu doar câteva luni a devenit și mamă pentru prima dată, motiv pentru care unii dintre admiratorii ei au fost foarte, foarte furioși.

Nicole Cherry nu s-a mai putut abține

Nicole Cherry a adus-o pe lume pe fiica ei Anastasia în luna noiembrie a anului trecut, iar de atunci viața ei s-a schimbat în totalitate. Micuța sa a devenit centrul Universului ei și ar face orice pentru ca ei să îi fie bine. Brusc, totul a devenit despre copilul ei și a ajuns să se pună pe ea pe al doilea loc, fapt pe care cei care o urmăresc încă din 2013, de la începutul carierei sale, l-au remacat.


Având în vedere că este foarte, foarte tânără, mulți au spus că ar fi trebuit să se mai bucure puțin de viață, nu să se grăbească să devină mamă, pentru că ar fi avut timp suficient peste câțiva ani și nu s-au temut să îi transmită lucrul acesta prin toate mijloacele posibile. După ce a fost criticată o lungă perioadă de timp din cauza alegerilor pe care le-a făcut, artista a considerat că a venit și vremea să le dea replica haterilor din mediul online.

Cântăreața în vârstă de 23 de ani a spus clar că ea este de părere că din moment ce ești pregătit să faci un pas atât de important, să îți întemeiezi o familie alături de persoana pe care o iubești, niciodată nu este prea devreme sau prea târziu pentru asta.

„Consider că atâta timp cât tu ești pregătit și simți că vrei să îți întemeiezi o familie și ai lângă tine o persoană cu care poți face asta, nu mi se pare că e prea devreme sau prea târziu Niciuna dintre ele nu se potrivește în nicio situație. Important e ceea ce îți dorești tu și cum ți le așază Dumnezeu. Până la urmă, tu ți le poți dori, dar dacă nu e momentul, clar nu ți le va da”, a declarat Nicole Cherry, pentru wowbiz.ro.

Citeste si:
Nicole Cherry este într-o formă de invidiat. Cum reușește artista...
Nicole Cherry este într-o...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Aprilie 2022 - 03 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.