Nicole Cherry a spus lumii întregi când va avea loc botezul fiicei sale și a mai mărturisit că ea și Florin Popa vor face și cununia civilă în aceeași zi, doar că nu vor pune prea mare accent pe asta, pentru că vor ca totul să fie despre Anastasia, nu despre ei.

Nicole Cherry, despre botezul fiicei sale

Anastasia, fiica lui Nicole Cherry și a lui Florin Popa, a ajuns deja la vârsta la care poate fi botezată, iar părinții ei se pregătesc intens pentru marele eveniment și nu numai. Artista a spus într-un interviu pe care l-a acordat recent când va fi creștinată micuța și se pare că se va întâmpla în aceeași zi în care cei doi vor merge în fața ofițerului de stare civilă.

Cântăreața a spus că are foarte mulți invitați și că va fi un eveniment mare și este recunoscătoare pentru faptul că are parte de ajutor în ceea ce privește organizarea lui, pentru că nu ar fi făcut față de una singură, mai ales că trebuie să aibă grijă și de fiica ei.

„Am reușit să organizăm cât de cât botezul, am parte și de ajutor, recunosc. Nu aș fi putut să mă descurc singură, pentru că avem destul de mulți invitați, fiind și prima petrecere mare, ne-am dorit să avem toți oamenii pe care îi iubim alături de noi, e o listă foarte mare, chiar nu mă așteptam și ne-au și răspuns pozitiv mulți dintre ei”, a spus Nicole Cherry, potrivit cancan.ro.

Mai mult de atât, partenera de viață a lui Florin Popa a explicat că botezul și cununia vor avea loc în luna mai. Nu își dorește să pună prea mare accent pe ceea ce se va petrece la cununia civilă, ci pe creștinare Anastasiei. Nașii fetiței lor vor fi niște prieteni foarte apropiați de familie, pe care artista îi știe de aproximativ 14 ani, iar cei de cununie vor fi din partea viitorului ei soț.

„Cumva va avea loc cununia noastră practic, dar pe cea religioasă o vom păstra pentru un eveniment din viitor. Dar va avea loc cununia, pur și simplu vom spune DA și ne vom axa pe evenimentul Anastasiei, pentru că vrem să fie despre ea, nu despre noi. Nașii vor fi prietenii noștri de familie, pe care îi cunosc eu de foarte mult timp, de la 14 ani, sunt nașii Anastasiei, iar nașii de cununie vor fi oamenii apropiați sufletului nostru, din partea lui Florin., a mai povestit vedeta.

Citeste si:
R,Moda și conduita la evenimentele ecvestre!
R,Moda și conduita la...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Aprilie 2022 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.