Aurel Pădureanu, soțul regretatei Corneliei Catanga, i-a făcut o serie de reproșuri nepoatei sale, Nicole Cherry. Uite pentru ce a fost trasă la răspundere artista!

Aurel Pădureanu, acuzații dure la adresa nepoatei sale

Nicole Cherry este nepoata lui Aurel Pădureanu, dar foarte multă lume nu știa acest lucru, până când soția acestuia, Cornelia Catanga, a trecut în neființă. Bunica artistei este sora bărbatului și chiar dacă sunt rude, legătura dintre ei nu este deloc una strânsă și, mai mult de atât, recent artista a primit o serie de reproșuri din partea lui.

Aurel Pădureanu a atras atenția asupra faptului că deși i-a oferit ajutor nepoatei sale, când a avut nevoie, nu a primit mulțumirile la care spera nici din partea ei, nici partea părinților ei. La un moment dat, soțul regretatei cântărețe a povestit că familia și cei dragi l-au uitat și că nimeni nu îl mai sună să vadă dacă este bine, pentru că având în vedere că soția lui mai este în viață nu mai au niciun interes.

“Te uită ea, familia, darămite cei străini. Nu mă mai sună nimeni să vadă dacă sunt bine, pentru că nu mai au nici un interes, nu mai trăieşte Cornelia, ce să facem. Voi, presa, mai sunaţi să mă întrebaţi cum mă mai simt, dar în rest... nimeni. Îmi pare şi mie rău, că oamenii ar trebui să fie mai buni şi mai calzi mereu, nu doar în sărbători”, a declarat Aurel Pădureanu, pentru click.ro.

Recent, mama lui Nicole Cherry și-a serbat ziua de naștere, iar bărbatul s-a supărat foarte tare că fiul lui, Alex, nu a fost invitat la petrecere, mai ales că în felul acesta ar mai fi uitat și el de momentele grele prin care trece.

”Nu cerem nimic, nici un ban, ci doar puţină compasiune. Parcă de băiatul meu, de Alex, îmi pare rău, pentru că lui ar trebui să i se dea aşa un pic de atenţie, să fie scos din starea asta. Uite, a fost ziua mamei lui Nicole Cherry, putea să îl cheme şi pe el să mai uite un pic. Mama lui Nicole e nepoata mea, iar bunica ei e sora mea. Deci suntem fraţi”, a mai povestit bărbatul pentru sursa citată.

Citeste si:
Larisă Udilă a dat cărțile pe față. Cât au plătit ea și Nicole...
Larisă Udilă a dat cărțile pe...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Martie 2022 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.