Nicole Cherry a dat din casă și a vorbit despre modul în care i s-a schimbat viața, după ce a devenit mamă pentru prima dată. Se pare că vedeta a avut un foarte mare noroc cu partenerul ei de viață, care a ajutat-o din toate punctele de vedere, atât în perioada sarcinii, cât și după ce micuța lor a venit pe lume. 

În viața artistei au avut loc câteva schimbări

În ultimele câteva luni din viața lui Nicole Cherry au avut loc foarte multe schimbări. Vedeta a devenit a adus pe lume primul ei copil, trupul ei s-a transformat, ea fiind în acest moment într-un proces de slăbire și se pare că nu îi este atât de ușor să scape de kilogramele acumulate în perioada sarcinii. În plus, artista și-a făcut o schimbare de look complet neașteptată și face parte din familia Global Records și promite multe piese bune și proiecte frumoase pentru fanii ei.

Venirea pe lume a Anastasiei a fost unul dintre cele mai frumoase momente din viața vedetei. Dacă în unele cazuri, nașterea unui copil nu aduce niciun beneficiu relațiilor, nu este și cazul ei și al lui Florin Popa, pe care fiica lor i-a apropiat și mai tare. Cei doi îndrăgostiții au descoperit astfel cum arată adevărata fericire.

Oricât de greu i-ar fi în unele momente, pe Nicole Cherry o liniștește faptul că are pe cine să se bazeze, iar asta contează enorm pentru ea.


„Clar, în momentul în care două persoane mature își doresc un copil și se înțeleg, acest lucru le unește. Depinde foarte tare și de starea psihică a mamei și de cum percepe tatăl, dar noi nu am avut niciun fel de problemă. Florin m-a salvat din multe episoade mai puțin bune de când suntem împreună. Da, a fost ca o ancoră. De fiecare dată când am o problemă știu că am pe cine să mă bazez. Nu îmi este frică să merg la drum cu el”, a declarat Nicole Cherry pentru playtech.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Februarie 2022 - 01 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.