Showbiz 3 Mai 2022 10:37 de Diana Oprișan
Lino Golden este din nou singur, deși multe fete ar da orice să fie cu el. Având în vedere relațiile eșuate pe care le-a avut, se pare că artistul nu se grăbește să iubească din nou.

Lino Golden, despre pretențiile pe care le are de la o femeie

Ca multe alte persoane publice de la noi din țară și Lino Golden a profitat de ziua de 1 Mai și a mers să se bucure la malul mării alături de prietenii lui. Tot de pe plajă, a dat și câteva detalii despre viața lui privată. El a ținut să precizeze că nu se mai află într-o relație de ceva vreme, dar asta nu înseamnă că nu este pregătit să iubească din nou, doar că nu se grăbește deloc în acest sens.

Fostul „protejat” al lui Alex Velea este genul de om care păstrează legătura cu fanii lui, iar aceștia află cele mai multe lucruri despre acesta de pe conturile sale sociale. Cântărețul este foarte activ pe internet și foarte sincer, știe foarte bine ce vrea de la viață, dar și de la femeia de lângă el pe care a descris-o în cel mai recent interviu pe care l-a acordat.

Pentru el este esențial ca partenera lui de viață să aibă foarte mult umor, să aibă gust la haine, pentru că primul lucru la care se uită la o persoană este felul în care se îmbracă. Tot el a menționat că nu este important neapărat să poarte haine scumpe, dar să știe cum să le poarte, să aibă grijă de imaginea ei. Nu s-a temut să spună lumii întregi că este singur, dar pare foarte fericit așa și nu se grăbește să fie din nou într-o relație.

”În primul rând să aibă foarte mult umor, să aibă gust la haine neapărat. Când văd o femeie prima oară mă uit să văd cum e îmbrăcată, dar nu în sensul să aibă haine scumpe, ci să aibă gust și să fie cu mine, pentru cine sunt eu, nu neapărat pentru imaginea din spatele meu. Momentan sunt singur și ce o fi, o fi”, a declarat Lino Golden la Antena Stars.

Citeste si:
Bogdan Mocanu este un bărbat singur. Ce își dorește de la...
Bogdan Mocanu este un bărbat...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Mai 2022 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.