Showbiz 2 Mai 2022 10:50 de Diana Oprișan
Simona Halep a oferit un interviu recent în care a povestit cum stau, de fapt, lucrurile în căsnicia sa cu Toni Iuruc, bărbatul de care s-a îndrăgostit și cu care s-a căsătorit anul trecut, dar care este mult mai în vârstă decât ea.

Cum se înțelege Simona Halep cu soțul ei

Simona Halep este genul de vedetă care vorbește des în interviurile sale despre cariera ei, dar foarte rar despre viața privată. Când admiratorii ei se așteptau mai puțin, ea a dat din casă și a recunoscut cum stau lucrurile între ea și partenerul ei de viață. În ultima vreme, tenismena vorbește tot mai des și despre momentul în care va deveni mamă pentru prima dată, dar a ținut să precizeze că nu este gata să renunțe la tenis pentru a aduce pe lume un copil, ci preferă să mai aștepte și să ia lucrurile pas cu pas.

În ceea ce privește mariajul cu Toni Iuruc, sportiva a avut foarte multe lucruri bune de zis, punând accentul pe faptul că este un avantaj faptul că este mai în vârstă decât ea și că reușește să o înțeleagă în toate. Simona Halep s-a declarat o norocoasă și datorită faptului că soțul ei o susține de fiecare și tot el a fost cel care a sfătuit-o să meargă la academie, ceea ce a însemnat un pas foarte mare pentru ea și a adus la pachet multe schimbăr in viața sa. S-a declarat ca fiind o persoană fericită pe plan personal, pentru că ea și partenerul ei se înțeleg perfect și au personalități asemănătoare. Cea mai mare mulțumire asta e faptul că poate continua cu tenisul și că Toni Iuruc este alături de ea pe drumul pe care a ales să îl urmeze.

"Soțul meu mă susține în cariera de tenis. El m-a împins să vin aici, la academie (n.r. – lui Patrick Mouratoglou). Pentru mine, a fost un pas mare. A schimbat totul în viața mea – să plec de acasă și să vin să stau aici mai multe săptămâni, pentru antrenamente. Sunt fericită în viața personală, de când l-am întâlnit pe Toni. Ne potrivim perfect. Se potrivește personalității mele. E puțin mai în vârstă și îmi înțelege toate toanele. În general, jucătorii de tenis au toane. E ușor la academie. Toni vine aici în weekend-uri, are la rândul lui muncă de făcut acasă, iar timpul petrecut împreună e perfect și mă ajută să continui cu tenisul.", a declarat Simona Halep, pentru Tennis Majors.

Citeste si:
Andreea Bălan, fără acces în propria casă. Cum a ajuns în această...
Andreea Bălan, fără acces în...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Mai 2022 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.