Simona Halep a vorbit despre momentul în care era pe punctul de a se retrage din tenis, după ce a suferit o accidentare gravă. Jucătoarea de tenis își pierduse orice speranță că va fi în stare să revină la același nivel având în vedere prin câte a trecut.

Simona Halep nu credea că cva reveni la același nivel, după accidentarea suferită

În primăvara anului 2021, Simona Halep a suferit o accidentare care i-a dat mari bătăi de cap și de pe urma căreia a crezut că va fi nevoită să renunțe la tenis. Sportiva nu a crezut nici măcar o clipă că va fi în stare de aceeași performanță având în vedere starea în care s-a aflat. La începutului anului 2022, starea eu a început să se îmbunătățească, dar cu toate acestea s-a gândit și mai tare la faptul că ar putea fi ultima sa perioadă în care ar ăutea juca tenis, dar din fericire lucrul acesta nu s-ar fi întâmplat.

„Am crezut la 30 de ani că termin şi am fost aproape de asta în acest an. De fapt şi anul trecut, după accidentare. La începutul anului 2022 eram un pic mai bine, dar încă nu eram prea încrezătoare, aşa că m-am gândit că ar putea fi ultima perioadă în care pot juca tenis. Însă apoi am descoperit această academie, am descoperit ceva, motivaţia a revenit. Văzându-i pe copii aici făcând tot ce este posibil ca să fie în top, mi-am revenit. Aveam nevoie de asta, să văd asta la alţi oameni, la copii”, a declarat Simona Halep. pentru tennismajors.com.

Simona Halep este una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din întreaga lume și deși are 30 de ani, nu ar vrea să renunțe la cea mai mare pasiune pe care o are. Sportiva a lipsit patru luni de pe teren, dar mai apoi a revenit cu forțe proaspete și s-a descurcat la fel de bine ca și până acum. Simona Halep a luat în calcul și varianta de a se retrage având în vedere că vârsta pe care o are este una potrivită pentru a face acest pas, dar nu a reușit să ducă asta la bun sfârșit, fiindcă este tot ce iubește mai mult să facă în viață. Halep își dorește și un copil, dar crede că mai poate aștepta, deoarece nu vrea să renunțe la tenis încă.

„Nu credeam că voi reveni la acelaşi nivel după accidentare, pentru că lipsiseam patru luni. Am avut mari probleme anul trecut. În plus, m-am gândit că 30 de ani este o vârstă bună pentru retragere. Mi-ar plăcea mult să am copii, dar ei mai pot aştepta puţin, pentru că am această plăcere la care nu vreau să renunţ”, a mai povestit tenismena.

Citeste si:
Ashleigh Barty, viața după tenis: fostul lider mondial a devenit...
Ashleigh Barty, viața după...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Aprilie 2022 - 01 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.