Simona Halep i-a transmis un mesaj înduioșător tenismenei Ashleigh Barty, care a anunțat că își încheie cariera în tenis la doar 25 de ani.

Halep, mesaj pentru Ashleigh Barty

Tenismena româncă i-a adresat un mesaj australiencei Ashleigh Barty în care i-a urat succes pe viitor și a îndemnat-o să se bucure de viață, indiferent de orice nu ar alege să facă mai departe.

"Ash, ce pot să spun, ştii că am lacrimi, nu? Prietena mea, îmi va fi dor de tine în circuit. Erai diferită şi specială şi am împărtăşit câteva momente uimitoare. Ce urmează pentru tine? Campioană de Grand Slam la golf?! Fii fericită şi bucură-te de viaţa ta la maximum”, a scris Halep pe contul său de Twitter.

Ashleigh Barty se retrage din sport la doar 25 de ani

Lumea sportului a fost luată prin suprindere de vestea tenismenei Ashleigh Barty. Numărul unu mondial în circuitul feminin și triplă câștigătoare de Grand Slam, a anunțat că se va retrage din tenisul profesionist la doar 25 de ani.

”Mă voi retrage din tenis. E prima dată când o zic cu voce tare, e greu de spus. Sunt atât de fericită şi sunt atât de pregătită. Sunt recunoscătoare pentru to ce mi-a oferit tenisul, mi-a dăruit toate visele mele. Dar acum e momentul să fac un pas în spate și să urmăresc alte vise. Mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut pe parcurs, voi fi mereu recunoscătoare pentru amintirile pe care le-am creat împreună”, a spus ea, într-un video postat pe rețelele de socializare.


Citeste si:
Ashleigh Barty, viața după tenis: fostul lider mondial a devenit...
Ashleigh Barty, viața după...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Martie 2022 - 02 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.