Showbiz 1 Mai 2022 14:24 de Diana Oprișan
Jador a oferit primele declarații, după ce în urmă cu doar câteva ore a fost implicat într-un nou accident rutier. Cântărețului nu i-a venit să creadă că este nevoit să treacă iar prin astfel de motive, dar este fericit că a scăcap cu viață.

Jador, implicat într-un alt accident

Îndrăgitul cântăreț de manele a avut parte de o întâmplare nefericită, la scurt timp după ce a ieșit în trafic. Mașina acestuia a fost lovită atât din spate, cât și din spate, iar când a văzut starea în care se află bolidul nu s-a putut abține să nu o filmeze și să le-o arate fanilor lui de pe social cu media cu care împărtășește și bune, și rele. Jador a fost șocat când a văzut că i se întâmplă din nou să facă accident, dar s-a bucurat că pagubele au fost doar unele materiale și niciuna dintre persoanele aflate în mașini nu s-a ales nici măcar cu o zgârietură. Acesta urma să se vadă cu bunul său prieten, Cătălin Morașanu, iar în timp ce se îndrepta către el s-a întâmplat să fie lovit de două mașini.

Uite cum mi se întâmplă numai mie, am ieșit și eu pe stradă cu mașina. Unu' în spate și unu' în față...m-au nenorocit.”, a spus Jador, pe contul lui oficial de Instagram.

Sursa foto (c): Jador/InstaStory

Nu este prima dată când artistul face accident de mașină. În vara anului trecut, când artistul și-a achiziționat mașina pe care o conducea și de această dată, acesta a făcut un accident pe care nu l-a putut uita prea ușor. Fanii lui și-au făcut griji pentru el, dar și atunci a scăpat cu bine, singura care a avut de suferit fiind mașina. Jador spunea la vremea respectivă că dacă ar fi condus cu viteză, ar fi ajuns mai mult ca sigur la spital.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Mai 2022 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.