Participarea la Survivor România nu doar că a fost o reală provocare pentru CRBL, dar l-a făcut pe acesta să își aprecieze mai mult familia și prietenii. Uite ce decizie a luat, după ce a fost eliminat din cauza problemelor medicale.

Se mută sau nu din nou artistul în România!?

De-a lungul competiției de pe Pro TV, CRBL a reușit să demonstreze că este un bărbat puternic, care deși a fost trimis de mai multe ori în exil și judecat aspru de către colegii lui, a rezistat tuturor presiunilor. Din nefericire, acesta nu a mai putut rezista problemelor de sănătate cu care s-a confruntat pe parcurs. Medicii nu i-au mai permis o vreme să intre pe traseu, iar mai apoi au decis că ar fi mult mai bine pentru el să meargă acasă, unde să își facă mai multe investigații. Ei bine, artistul a ajuns astfel să fie eliminat, chiar dacă era ultimul lucru pe care și-l dorea având în vedere că a dat tot ceea ce a avut el mai bun pentru a ajunge tot mai departe în concurs.

Odată eliminat, el a fost nevoit să se întoarcă în casa lui din Spania, unde în urmă cu ceva timp a început nouă viață alături de soția și de fiica pe care o împreună. Viața pe care o duc acolo este cea la care au visat mereu. Fiica lor învață acolo și totul merge de minune, dar de când a fost plecat în Republica Dominicană, dorul de România a pus stăpânire pe el și a luat în considerare, alături de familia lui, ideea de a reveni în țară. Hotărârea nu este cea finală, pentru că toți trei vor analiza situația și vor alege ceea ce este mai bine pentru ei și pentru viitorul lor, iar CRBL cu siguranță își va ține admiratorii la curent.

Stăm în Spania, am început să ne gândim dacă ne mutăm înapoi în România. Ne e dor. Stăm în Marbella, e frumos acolo, e ok, Alessia e bine cu școala, îi place, dar ne dor de casă, prieteni, de limba noastră să o auzim zi de zi. Ai plusuri și minusuri și aici, și acolo. Ne gândim, încă analizăm situația asta. Ne e greu să facem pasul ăsta pentru că e ultima dată când îl facem. Alessia are 12 ani, nu mai putem să alergăm de colo colo.

Deja își face prieteni. Dacă venim, trebuie să stăm aici. E o situație, încă o analizăm toți trei”, a declarat CRBL, pentru profm.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Aprilie 2022 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.