Cuza a știut ce vrea de la viață, încă de pe vremea când era doar un copil, dar niciodată nu și-a imaginat că va reuși să ajungă atât de departe și să aibă un asemenea succes.

Cuza a depănat amintiri din copilărie

Cuza, pe numele lui real Iulian Adrian Popescu, a devenit cunoscut după ce și-a făcut apariția pe YouTube alături de prietenii lui în trupa Noaptea Târziu. Parodiile lor nu doar că au făcut milioane de vizualizări, dar le-a asigurat lui Emi, Cuza și lui Cucu o serie de concerte prin toată țara. Mii de tineri se strângeau să îi vadă și să cânte alături de ei cunoscutele parodii. Ei bine, odată cu trecerea timpului, ei au renunțat să se mai ocupe de proiect și au ieșit pentru scurtă vreme din lumina reflectoarele.

Emi și Cuza au decis, însă, să participe împreună la emisiunea Asia Express, care le-a schimbat viața în totalitate și care le-a oferit ocazia să se implice și în alte proiecte importante, cel mai norocos dintre cei trei membri ai trupei fiind fostul partener de viață al Ramonei Olaru, care pe lângă faptul că apare săptămâna în emisiunea în care fosta iubită este asistentă, a devenit și om de radio. Ce și-ar putea dori mai mult? Și asta nu este tot.

Cei doi buni prieteni participă împreună și la „Te cunosc de undeva”, un proiect care reprezintă pentru ambii o reală provocare. Și-au propus să se bucure din plin de fiecare moment și să crească tot mai mult din punct de vedere profesional. Cuza nu și-a imaginat niciodată că va ajunge atât de departe și a povestit într-un interviu pe care l-a oferit pentru AntenaStars ce anume visa să devină pe vremea când era doar un copil. Chiar dacă nu era sigur de drumul pe care voia să îl urmeze, acesta a știut mereu că vrea să îi facă pe cei din jurul lui să râdă.

”Niciodată nu m-am gândit. Când eram mic voiam să fiu cunoscut, voiam să fac oamenii să râdă, voiam să fiu cântăreț, dar niciodată nu m-am imaginat aici și oricum, Doamne ajută, și o să sper și o să muncesc ca drumul meu să nu se oprească aici, să nu fi atins un apogeu aici”, a spus Cuza la Antena Stars.

Citeste si:
A început „Orașul Faptelor Bune". DJ-ii Radio ZU sunt LIVE în...
A început „Orașul Faptelor...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Aprilie 2022 - 04 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.