Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Ramona Olaru și Cuza au format un cuplu, în urmă cu mai mult timp. Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a suferit enorm după pierderea partenerului ei de viață, dar după câteva luni a răsărit soarele și pe strada ei, după ce l-a cunoscut pe Cătălin Cazacu, actualul ei partener de viață.

Cuza: "Știam foarte bine că e cu cineva"

Cuza de la "Noaptea Târziu" și Ramona Olaru s-au plăcut, s-au iubit și au fost împreună, dar relația lor nu a durat atât de mult pe cât s-ar fi așteptat fanii lor. Cei doi s-au despărțit, iar rănile pe care le-a lăsat în sufletul asistentei această separare au fost unele dureroase. Ei bine, acum, vedeta și-a găsit liniștea în brațele lui Cătălin Cazacu, bărbatul care are planuri serioase de viitor cu ea și care ar dori să o ia și de soție.

Fostul iubit al asistentei TV nu a vobit deloc despre relația lor până la momentul actual, dar a recunoscut că știa de ea că este împreună cu cineva, după ce ei și-au spus adio, dar nu a avut nimic împotrivă. Viața merge înainte, iar el a înțeles lucrul acesta. Fiecare om merită să fie fericit, iar fericirea Ramonei Olaru este acum Cătălin Cazacu.

Fostul concurent de la Asia Express este momentan singur, dar nu se plânge, fiindcă este implicat în mai multe proiecte și având tot timpul ocupat nu are timp să se gândească și la alte lucruri.

"Nu am avut absolut nicio reacție, știam foarte bine că Ramona e cu cineva, depășiserăm amândoi momentul și e o chestiune perfect normală, viața merge înainte după orice hop, după orice despărțire. Era ceva normal, păcat era să nu se fi întâmplat, atunci era o problemă!", a spus Cuza, potrivit wowbiz.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Februarie 2022 - 01 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.