Radu Vâlcan este tatăl a trei copiii pe care îi iubește mai mult decât orice pe lume și care au reușit să îl facă să se simtă cel mai norocos și împlinit bărbat din lume. Dar cum s-a schimbat viața sa, de când a devenit părinte și la ce a fost nevoit să renunțe!

Radu Vâlcan, despre viața cu trei copii

Radu Vâlcan și Adela Popescu au împreună o familie frumoasă, iar el a dat de înțeles recent că deși lucrurile par a fi destul de frumoase din exterior, viața cu trei băieți nu este tocmai una ușoară. Partenerul de viață al prezentatoarei se poate declara un bărbat împlinit la cei 45 de ani ai săi, deoarece are tot ceea ce și-ar putea dori cineva la vârsta lui și anume o soție frumoasă, fidelă care îl iubește la nebunie și care i-a dăruit trei copii de creșterea cărora se ocupă împreună.

Oricât de ocupați ar fi, ambii își găsesc timp pentru a-l petrece alături de cei dragi, mai ales că micuții lor sunt la vârsta la care au nevoie de sprijin din oartea părinților lor la orice pas. Despre partenera lui de viață, Radu Vâlcan a vorbit extrem de frumos ori de câte ori a avut ocazia și îi este recunoscător pentru tot ceea ce a făcut pentru el până acum, dar mai ales pentru cei trei fii ai lor. Într-un interviu pe care el l-a acordat nu demult, a spus clar că viața lui nu este mereu atât de simplă pe cât pare și că atât el, cât și soția lor au fost nevoiți să renunțe la multe lucruri doar de dragul copiilor.

în plus, s-a descris ca fiind mai degrabă un tată stresat decât unul relaxat, având și momente în care crede că este paranoic când vine vorba despre copiii lui și ai Adelei Popescu. Nici măcar viața intimă nu mai este la fel ca înainte, iar Adela Popescu a vorbit despre acest aspect în podcadst-ul lui Mihai Bobonete, unde a dat de înțeles că în ciuda faptului că au trei copii în casă, încearcă să păstreze vie flacăra iubirii dintre ei.

”Ești în priză în fiecare zi și te ține într-o stare permanentă de agitație. Tot ce faci ține de copii… Sunt destul de stresat. Am momente când sunt puțin paranoic. Sunt mai degrabă un tată stresat decât unul mega relaxat. Nicio relaxare dusă la extrem nu e bună”, a declarat Radu Vâlcan, pentru catine.ro.

Citeste si:
Ce ar fi vrut Ilinca Vandici să fie, dacă nu era prezentatoare:...
Ce ar fi vrut Ilinca Vandici...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Aprilie 2022 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.