Adela Popescu a vorbit cu Mihai Bobonete, în cadrul podcast-ului său de pe YouTube, despre anumite momente din copilărie de care nu își amintește tocmai cu drag.

Ce probeleme a avut prezentatoarea în copilărie

Adela Popescu este mama a trei copii, pe care i-a adus pe lume în ultimii șase ani. Deși sunt zile în care nu are liniște deloc și nu se poate bucura de o vacanță liniștită alături de soțul ei, prezentatoarea de la „Vorbește Lumea” este foarte fericită cu viața pe care o duce, pentru că și-a dorit acești copii mai mult decât orice pe lume și este în stare de multe sacrificii doar pentru a le fi lor bine.

Fiecare părinte în parte își dorește tot ceea ce este mai bine pentru copiii lui și vrea ca ei să nu treacă prin aceleași situații prin care au trecut și ei la vârsta lor și, cel mai probabil, aceleași lucruri și le dorește și ea pentru cei mici.

În podcast-ul lui Bobonete, blondina și-a amintit despre problemele de sănătate pe care le avea pe vremea când era doar un copil și care i-au dat bătăi serioase de cap. Totul până într-o zi când a decis să ceară ajutorul unei femei din localitate. Adela Popescu a povestit cu lux de amănunte cum a decurs procedura, stârnind hohote de râs, deși situația nu a fost tocmai una amuzantă.

”Toată copilăria am avut amigdalele inflamate și odată, având amigdalele atâta, nici nu mai puteam să vorbesc, am fost la tanti Mița și avea niște degete de femeie muncită la țară. Și-a dat cu niște ulei pe deget, cu niște sare grunjoasă și mi-a băgăt degetul pe gât și mi le-a storcit pe gât, iar de atunci nu le mai am. Nu era cu ulei, era cu gaz. Practic a trebuit să stau până mi le storcește”, a spus Adela Popescu, în podcast-ul moderat de Bobonete.

Încă de mic copil, Adela Popescu a iubit să cânte și i-a povestit actorului cum își lua părinții pe la diferite festivaluri. Vedeta și-a început cariera cântând pe la nunțile și botezurile de la ea din sat. Mai apoi a prins curaj și a țintit din ce în ce mai sus.

Citeste si:
Pavel Bartoș a fost operat de urgență. Cu ce probleme de sănătate...
Pavel Bartoș a fost operat de...

‘’Mie îmi plăcea mult mult mult să cânt, deci cântam peste tot. M-am dus pe la cursuri de pian la Drăgășani, plecam singură, îi căram pe ai mei pe la tot felul de festivaluri din țară, deci efectiv, îmi doream foarte mult să fac asta’’, a mai povestit prezentatoarea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Aprilie 2022 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.