Adela Popescu nu vrea să mai aducă pe lume niciun copil, deoarece este de părere că trei băieți îi sunt de ajuns și a luat o decizie în acest sens, despre care a vorbit în cel mai recent podcast în care a fost invitată.

Adela Popescu vrea să își lege trompele

Prezentatoarea de la „Vorbește Lumea” a acceptat invitația lui Mihai Bobonete de a purta o discuție în cadrul podcast-ului pe care acesta îl moderează pe canalul lui de YouTube. Așa cum face de fiecare dată, Adela Popescu a adus în discuție subiecte foarte, foarte interesante legate de viața privată, dar s-a și amuzat copios alături de actor pe diferite teme.

Ei bine, la un moment dat, partenera de viață a lui Radu Vâlcan a spus clar că nu vrea să mai aducă pe lume niciun copil, având în vedere că are deja trei băieți. Vedeta va merge să își lege trompele, pentru că după venirea pe lume a celui de-al treilea copil familia sa este, în sfârșit, completă.

„Chiar mi-am propus să-mi leg trompele”, a povestit Adela Popescu, podcast-ul amintit.

Mamă a trei băieți, viața sa nu este deloc una atât de simplă pe cât pare, mai ales că i-a adus pe lume pe toți în ultimii șase ani. Mai mult de atât, ea și soțul ei nu se pot bucura de nicio vacanță liniștită, fiindcă micuții lor au momente în care nu sunt deloc cuminți și le dau mari bătăi de cap părinților.

„Noi am plecat dintr-o vacanță cu două zile mai devreme… băieții mei, când am văzut că îi dau cu lopețica în cap Ritei, fetiței Laurei Cosoi, după ce o bătuseră toată vacanța, am zis că plecăm. Nu mai fac față stresului acesta în care mă simt mama denaturată. Ăia m-au certat că mănâncă copiii, că îi deranjează la masă, băi în Maldive, ăștia cu lopețica în cap. Nu se poate, ne urcăm în avion și plecăm acasă. Nu am mai rezistat, prea mult stres din cauza asta”, a mai zis vedeta.

Citeste si:
Ce ar fi vrut Ilinca Vandici să fie, dacă nu era prezentatoare:...
Ce ar fi vrut Ilinca Vandici...


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Aprilie 2022 - 09 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.