Andreea Bănică a făcut un anunț de zile mari pe internet și anume acela că își dorește o bonă pentru copiii ei. Artista a spus și cum trebuie să fie femeia pe care o va alege să aibă grijă de copiii ei.

Ce condiții trebuie să îndeplinească bona

Andreea Bănică trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Lucian Mitrea. Bărbatul a reușit să o facă, de-a lungul căsniciei lor, cea mai fericită femeie din lume în multe momente, dar mai ales în cele în care a rămas însărcinată cu cei doi copii ai lor. Soții îi au împreună pe Noah și pe Sofia. În timp ce fiica ei merge deja la școală și se transformă într-o domnișoară în toată regula, cel mic încă este la grădiniță și are nevoie de toată atenția părinților. Cunoscuta artista și-a găsit mereu timp pentru familia ei, oricât de ocupată ar fi fost pe alte planuri și a fost văzută mereu drept o mamă devotată.

Ani buni, blondina a preferat să se ocupe de una singură de creșterea copiilor ei, cel mai probabil pentru că și-a dorit să nu rateze nicio etapă importantă din primii lor ani de viață, când aveau cea mai mare nevoie de prezența mamei lor. Ei bine, după toate acestea, vedeta și-a dat seama că nu se mai poate ocupa pe cont propriu de cei mici și a luat decizia de a-și angaja o bonă.

I-a fost mai simplu să facă anunțul legat de faptul că are nevoie de o femeie care să aibă grijă de cele mai importante ființe lentru ea, pe contul său oficial de Instagram. Astfel, Andreea Bănică le-a transmis fanelor sale că este în căutarea unei persoane care să intre în familia lor, să se ocupe de casă și să aibă grijă de cei mici în zilele sau momentele în care ei nu se află acasă. Ea își dorește ca femeia aceea să fie aptă de muncă, fără probleme medicale, să nu aibă obligații și care, de asemenea, să gătească.

“Dragile mele! M-am gândit să scriu acest mesaj pentru a găsi o persoană serioasă, dornică să vină în familia noastră să aibă grijă de casă și copii în lipsa noastră. Căutăm pe cineva apt de muncă, fără probleme medicale, să îngrijească și casa, să gătească și să nu aibă obligații. Ne dorim în același timp să iubească copiii, să iubească animalele (îl avem pe Nino), să iubească plantele și să ne dăruiască tot ce este mai frumos din experiența vieții ei pe termen lung. Poate ne găsim pe cineva dornic să intre în familia noastră haioasă cu bune și rele”, a fost anunțul făcut de Andreea Bănică, pe Instagram.

Citeste si:
Tavi Clonda, declarații neașteptate despre căsnicia cu Gabriela...
Tavi Clonda, declarații...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Aprilie 2022 - 04 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.