Au mai rămas doar câteva ore până la intrarea în noul an, iar multe dintre vedetele de la noi și-au făcut deja lista de dorințe pentru 2022. Printre acestea se află și Andreea Bănică. Blondina știe bine ce își dorește și a împărtășit toate aceste lucruri și cu urmăritorii ei de pe rețelele sociale.

Cum vrea să intre Andreea Bănică în 2022

Anul 2021 nu a fost unul nici prea bun, nici prea rău pentru cunoscuta artistă. Deși evenimentele au lipsit aproape în totalitate, ea a găsit multe alte lucruri de făcut și s-a implicat în tot felul de proiecte și de campanii care au ajutat-o să facă bani frumoși să supraviețuiască acestui an greu. Blondina speră, ca oricine altcineva, că 2022 va fi un an mai bun din toate punctele de vedere.

Cântăreața are mii de urmăritori și datorită faptului că este o femeie activă. Postează în mediul online tot ceea ce face, preferând ca fanii ei să afle informații despre viața sa direct de la sursă, nu din alte locuri. Astfel, recent le-a mărturisit acestora care sunt dorințele pe care le are pentru nou an.

Andreea Bănică vrea, în primul și în primul rând, să înceapă anul în forță, să facă mai mult sport, să mănânce sănătos și să se gândească mai mult la ea. De asemenea, își dorește să lanseze mai multe piese, să stea mai mult cu cei mici și să călătorească, deoarece adoră să de plimbe și să își facă amintiri.

"Vreau să încep anul în forță! Vreau să mă gândesc mai mult la mine, să fac și mai mult sport, să mănânc sănătos. Mai ales să mă bucur mai mult de copiii mei și de familia mea și, bineânțeles, să scot multe piese pentru fanii mei. A, da, am omis una. Vreau să călătoresc, să plec să mă plimb, să scăpăm de acest virus!", a mărturisit Andreea Bănică pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Decembrie 2021 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.