Andreea Bălan și-a speriat de moarte fanii care o urmăresc și pe rețelele sociale, după ce și-a făcut apariția plină de sânge pe contul ei de Instagram. Iată ce a pățit fosta parteneră de viață a lui George Burcea.

Artista a șocat pe toată lumea

Andreea Bălan a trecut prin clipe de coșmar, la doar câteva zile după ce George Burcea a anunțat prin intermediul unei postări faptul că a obținut custodia comună a fiicelor pe care le are împreună cu artista. Actorul a fost extrem de fericit că se va putea bucura și el de acum înainte de momente unice alături de fiicele lui, Ella și Clara, dar și alături de iubita lui care le are la suflet pe cele mici și care le tratează ca și cum ar fi ale sale, nu doar ale partenerului său.

Și Andreea Bălan adoră să petreacă timp alături de cele mici și și-a modificat întregul program, doar pentru a le putea face pe plac. Recent, blondina a mers cu ele să se plimbe cu rolele prin oraș, iar după ce au făcut și câteva poze, artista a căzut și s-a lovit la față. Mai apoi, și-a făcut și câteva poze pe care le-a împărtășit și cu fanii ei din mediul online. Vedeta nu s-a panicat deloc, ba chiar s-a amuzat copios pe seama întâmplării și este fericită pentru faptul că a reușit să filmeze deja pentru proiectul în care este implicată, iar până la filmările următoare își va reveni mai mult ca sigur.

În dreptul imaginilor pe care le-a postatpe Instagram, ea a transmis și un mesaj în care a dorit să scoată în evidență faptul că nu este mereu o femeie puternică, iar uneori cade la propriu, dar și la figurat.


„Ieri a fost o zi memorabilă care va rămâne întipărită un pic pe fața mea (la propriu) 😵‍💫. La 3 minute după ce am făcut aceasta poza veselă, am pupat bordura (la propriu) 🤯Că de, am crezut că pe role e la fel ca pe gheață, dar am aflat ca e mai greu și căzăturile sunt și mai urâte (rămâi lipit de asfalt, nu aluneci😆)”, a scris Andreea Bălan, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Aprilie 2022 - 03 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.