Și anul acesta Paștele l-a prins în Republica Dominicană pe Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România de la Pro TV.

Daniel Pavel a sărbătorit Paștele în Dominicană

Daniel Pavel este implicat trup și suflet în proiectul Survivor România și oricât de tare și-ar fi dorit să fie alături de familia sa în aceste momente importante, acest lucru nu a fost posibil. Prezentatorul a avut însă parte de o surpriză de zile mari venită chiar din partea partenerei sale de viață căruia îi este recunoscător pentru toate momentele frumoase pe care i le-a dăruit până acum.

Ana Maria Pop nu a putut sta prea departe de partenerul ei de viață, așa că și-a făcut bagajale, a urcat în avion și a mers să îl vadă, dar să își petreacă ziua de Paște în compania lui. El nu s-a putut abține să nu transmită și un mesat într-i zi atât de importantă pentru creștini, fiind vizibil încântat de faptul că iubita lui a vrut să îi țină companie. Daniel Pavel radiază de fericire, iar textul postat pe social media a fost unul care reflecta lucrul acesta.

Prezentatorul de la Pro Tv este foarte recunoscător pentru toate lucrurile frumoase pe care le-a primit de la viață, mai ales acum în preajma sărbătorilor.

„Să ai puterea si sa-ti pastrezi bucuria - iata starile de agregare ale smeritului credincios!
Hristos A Înviat din morți, cu moarte pe moarte călcând✝️⚔️
Paste binecuvântat să avem!”,
a scris el, pe Instagram,


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Aprilie 2022 - 03 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.