Paștele a prins-o anul acesta pe Lora alături de partenerul ei de viață, Ionuț Ghenu. Chiar dacă este foarte fericită lângă el și urmează să se căsătorească, artista nu a fost pe deplin fericită în ziua de Paște și a povestit și de ce anume.

Lora a simțit lipsa mamei sale

Lora este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară și se bucură de succes pe toate planurile. Vedeta este o femeie împlinită, mai ales că și propria ei afacere merge de minune, dar nu se simte completă. Cântăreața se bucură pentru faptul că mama ei a apucat să se bucure alături de ea de cele mai frumoase clipe din viața sa, dar de doi ani de când s-a stins, blondina nu face altceva decât să îi păsreze vie amintirea.

Cel mai mult de gândește la ea în perioada sărbătorilor pe care le petreceau împreună și de care se bucurau în adevărarul sens al cuvântului. De când femeia a decedat, Lora îi simte lipsa și ar da orice să mai fie o dată alături de ea. Lucrul acesta nu este posibil, iar Lora se întristează de fiecare dată când se gândește la femeia care i-a dat viață, de la care a avut atât de multe lucruri de învățat și care a fost un model demn de urmat.

Mama vedetei a luptat cu toate forțele împotriva bolii de care suferea, dar într-un final aceasta a reușit să o învingă. Totul se întâmpla înaintea pandemiei de coronavirus, în anul 2020.

“Mama îmi lipsește cel mai mult! Mi-o amintesc tot timpul, încerc să o simt tot timpul lângă mine, îmi amintesc vocea ei și încerc să nu o las să dispară!”, a declarat Lora, pentru click.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Aprilie 2022 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.