Lora și Ionuț Ghenu au decis să amâne din nou nunta, iar cântăreața a explicat și de ce anume au ajuns la concluzia că este mai bine pentru ei să nu își unească destinele în această perioadă.

Lora și Ghenu nu mai fac nunta anul acesta

Lora și partenerul ei de viață sunt împreună de câțiva ani buni, dar nu au reușit să ajungă în fața altarului până acum, deși și-au mai dorit lucrul acesta. Vedeta vrea să aibă parte de un eveniment special la care să participe toate rudele și toți prieteni și de care să se bucure cu adevărat. Din cauza pandemiei de coronavirus, acest lucru nu a fost posibil timp de doi ani. Lora nu a suportat ideea că ar putea avea o limită de oameni pe care i-ar putea primi la nuntă și nici nu și-ar fi dorit ca restricțiile să îi strice planurile, așa că a preferat să mai aștepte.

Când toate păreau că se întâmplă așa cum trebuie, a izbucnit războiul în Ucraina, iar Lora a mărturisit că nu ar vrea ca ea și partenerul ei de viață să facă nunta în anul războiului. Niciunul dintre ei nu se grăbește în ceea ce privește evenimentul care ar fi trebuit să aibă loc acum mai bine de doi.

Într-un interviu pe care frumoasa vedetă l-a acordat recent, a spus clar că nici măcar ei nu știu când va avea loc nunta mult visată, dar a dat de înțeles că nu anul acesta. Rămâne de văzut când va îmbrăca artista rochia de mireasă, dar cert este că urmăritorii ei ard de nerăbdare să o vadă pășind în fața altarului alături de Ionuț Ghenu.

„Nunta? Nu știm când anume va fi! Am amânat-o iar. Nu vrea să mă mărit în anul războiului. A fost pandemia, acum e războiul, tot timpul intervine câte ceva în viața asta. Nu mai știi ce să crezi și ce planuri să-ți mai faci în lumea asta plină de surprize! Mai așteptăm, avem răbdare”, a declarat Lora, pentru click.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Aprilie 2022 - 04 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.