Lora a acceptat invitația lui Horia Brenciu de a merge în podcast-ul pe care acesta îl moderează pe YouTube și unde a vorbit despre multe aspecte importante din viața sa, inclusiv despre nunta cu Ionuț Ghenu, pe care o vor face după șapte ani de relație.

Lora, despre primii bani câștigați în Capitală

Lora a devenit, odată cu trecerea timpului, una dintre cele mai cunoscute și iubite artiste de la noi din țară, dar foarte puțin știu cum a obținut ea primii săi bani, după ce a luat decizia de a se muta în București. Ca oricărei persoane care vine din pronvincie, nu i-a fost deloc ușor la început, dar s-a obișnuit până la urmă, iar acum Bucureștiul este casa ei.

În podcast-ul amintit, partenera de viață a lui Ionuț Ghenu a discutat despre participarea sa la emisiunea Star Factory, dar și despre primii bani câștigați care, spre surprinderea tuturor, nu au fost făcuți din muzică.

„Știi cum am făcut primii bani când am venit în București? 300 de euro am făcut, cu un băiat care a încercat să mă îmbete și i-am spus că nu are nicio șansă și am făcut duel cu el”, a povestit Lora.

Mai mult de atât, artista a spus că a decis să se înscriere la Star Factory, fără ca nimeni să nu știe lucrul acesta. Se întâmpla în anul 2003 și a recunoscut că a făcut-o inconștient, dar că a fost extrem de fericită că a avut curajul de a face primii pași în cariera sa muzicală.

„Am pus mâna pe telefon, mi-am văzut numele ecran și după ce mi-am spus numele am început să cânt. Am cântat robotului ceva de la Mariah Carey. Regret că n-am știut atât de multe atunci și m-am dus cu capul înainte. N-a știut nimeni că m-am înscris. Mama m-a văzut la televizor. Atunci am luat prima gură din industrie. Știi cum e? Îți place pelinul?”, a mai povestit cântăreața.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Aprilie 2022 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.